Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 49 de abonați

Comunitate
România noastră

Ninsoarea rocks !!!

By on 16 decembrie 2009

Bă a nins în sfârşit şi la noi ăştia mai săraci.A nins chiar şi în Galaţi (unde locuiesc din păcate) şi tare mă bucur,n-am mai văzut aşa multă zăpadă de foarte mult timp.Am simţit mirosul proaspăt şi rece de zăpadă,oraşul parcă arată mai frumos îmbrăcat în alb,copiisunt bucuroşi şi ei,am văzut urme de sanie prin zăpadă…se apropie şi Crăciunul.

Dar dincolo de toate astea e jalnic prin oraş;ce circulă îngrozitor de încet (la ora asta la care scriu adică 22:05 se pare că au mai deblocat câteva artere),iar trotuarele în staţii sunt îngrozitoare,abia se poate trece.
Ce mai…primarul doarme în papuci.Păi doar s-a terminat campania electorală şi acum nu mai are bani.Dar are bani de palmieri şi de reparat trotuarul în faţa blocului cu o zi înainte de alegeri că în rest n-are.

Şi mă enervează faptul că am deviat de la subiect ;trebuia să scriu de faptul că mă bucur de zăpada asta,dar se pare că n-am putut să nu zic despre primar care doarme şi nu face nimic pentru a debloca străzile şi trotuarele măcar cât să traversăm,nu i-a cerut nimeni (cred) să ia toată zăpada din oraş,bănuiesc că nici nu se vrea chestia asta,că doar de asta e iarnă şi zăpada asta chiar e sănătoasă pentru pământ.Probabil se gândeau că n-o să mai avem zăpadă de la încălzirea asta globală şi i-a luat pe nepregătite.Dar na! vremea le-a făcut în ciudă şi ninsoarea rocks în zilele ce vor urma 🙂
Hai…te bagi la o bulgăreală ? :>

Fata cu ochi verzi
TAGS

21 decembrie 2009

RELATED POSTS
10 Comments
 1. Weekender

  17 decembrie 2009

  Aham, ma bag…

 2. Pucca

  17 decembrie 2009

  buna 🙂 partea proasta e ca acum e o mocirla de nedescris, aluneca de tre sa fac o jumatate de ora pana la mamaie de ex, unde ajungeam in 10 minute de obicei :(…te mai astept >:D<

 3. Adrian Barbat

  17 decembrie 2009

  Eu ma bag, dar pana ajung la Galati se face maine si trebuie sa merg la ski in week ;). Bucurate de zapada, lasa problemele de trafic pentru altii care nu stiu sa se bucure de ea ;).

 4. Cătălina

  17 decembrie 2009

  @ Adrian
  Vii cu avionul personal.Ce n-ai ? :))

 5. Lillee

  18 decembrie 2009

  Hai la bulgareala 😀

 6. realbadpisy

  18 decembrie 2009

  Pffff si la voi e cu palmieri? la naiba.

 7. Adrian Barbat

  18 decembrie 2009

  N-am dar fac unul de hartie acum ;). Oricum cred ca daca merg cu masina pana la Brasov imi dau drumul pe skiuri si prind viteza de ajung pana la tine :))).

 8. Cătălina

  18 decembrie 2009

  Da…şi la noi palmieri urâţi .

 9. realbadpisy

  18 decembrie 2009

  Dap! vin la bulgareala.. aduc si lopatzelele sa ne dam pe partie!!

 10. WildCat

  18 decembrie 2009

  Mah, nu te mai plange, in capitala Vanghelul e codas. Doar la el in sector nici pana la ora actuala nu au bagat utilajele.

  Iar despre bulgareala, nu ma bag ca mi-e frica de zapada :))

LEAVE A COMMENT

WordPress spam blocked by CleanTalk.