Despre mine
Abonare Newsletter

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 67 de abonați

Comunitate
Arhive
Fără categorie

Sfârşit

By on 29 decembrie 2009

Mda…se pare că ne apropiem de sfârşitul anului,şi mai toată lumea încearcă să facă o balanţă a celor ce s-au întâmplat pe 2009 şi îşi propun nişte chestii pentru 2010.
Îmi place revelionul şi nu prea.Îmi place pentru că e un motiv oficial de petrecut sau de plecat de acasă,de luat nişte libere de la scârbici şi nu-mi place pentru că e oficial că a mai trecut un an.Aşa cum nu-mi place nici ziua mea,e ceva de genul „ha ha ha a mai trecut un an din viaţa ta de căcat şi iar n-ai făcut nimic”.
Şi acum trebuie să-mi propun ceva pentru anul 2010 ,nu?Păi ce să-mi propun?Sunt oarecum sceptică cu privire la obiectivele astea plănuite;adică dacă îmi fac aşa planuri mari şi nu reuşesc să la îndeplinesc am să fiu dezamăgită şi n-am chef de asta…

Dar în altă ordine de idei, 2010 va fi un an …greu (?) şi plin de evenimente.În primul rând mă stresează licenţa pe care trebuie să o iau (cel puţin 9 …joke) ,chiar dacă facultatea asta trece pe lângă mine şi că de fiecare dată când ajung la curs şi profa scrie nişte aberaţii pe tablă eu mă întreb „wtf,ce caut eu aici?” şi oricum nu am să ajung eu să lucrez în domeniul finanţelor ; îmi doresc să intru la o facultate care să-mi placă, eventual în Braşov,Bucureşti,Constanţa…;dacă nu reuşesc asta vreau să-mi mut domiciliul,că unde stau momentan nu e de mine;aaa şi să-mi iau alt job.
Dar nu disper …dacă nu se poate ..nu se poate şi gata.

Happy new year!! Să ne citim şi la anul 🙂

Fata cu ochi verzi
TAGS

23 decembrie 2009

RELATED POSTS
10 Comments
 1. Lillee

  29 decembrie 2009

  Daca nimeresti prin Constanta, ne intalnim la o cafea?

 2. Eu...

  29 decembrie 2009

  Bafta cu licenta, si un an cat mai frumos si plin de impliniri…
  Eu nu am obiceiul sa ma gandesc la ce va fi in anul ce va veni..de obicei las lucrurile sa vina de la sine(uneori e bine, alteori e rau…dar asa e in viata)

 3. Cătălina

  29 decembrie 2009

  @ Lilee
  Cum să nu.La o cafea şi un rock pe fundal 🙂

 4. kEw

  29 decembrie 2009

  Happy New Year ^^
  Nimic nu este greu,doar noi oamenii ne imaginam ca este greu.

 5. Andrei J.

  29 decembrie 2009

  La multi ani :)!
  See you in 2010 😀

 6. Geanina Codita

  30 decembrie 2009

  Succes în tot ceea ce ţi-ai propus în plan personal şi profesional.

  O seară plină de frumos!

 7. Nicoleta S.

  30 decembrie 2009

  or not. ;;)
  bine, ocazional. :))

 8. Adrian Barbat

  30 decembrie 2009

  Copil rebel Catalina iti doresc un am nou cu mult soare pe strada ta si cu multe impliniri. LA MULTI ANI si un 2010 cum iti doresti tu.

 9. Ditzy [Nu_VS_Deranjez]

  31 decembrie 2009

  Draga Catalina! Iti doresc sa ai parte de realizari in 2010, sa iei licenta, sa ti se indeplineasca tot ceea ce iti doresti tu, sa fii fericita si iubita! Dupa mine, cred ca 2010 nu o sa fie asa de stralucit! Asa ziceam si anul trecut (2008).. Mama, ca o fii ca o plesni, si a fost pe dracu' ! Cred ca a fost si mai rau! Asa ca nu mai astept nimic de la 2010 asta! 🙂 Ce o vrea D-zeu, asa sa fie! Nu avem cum sa ne impotrivim, nu avem cum sa facem sa schimbam asta! Toate cele bune, si succes cu blogul! Sper sa devii un bloger cunoscut, pentru ca vad ca stii sa te exprimi, stii sa scrii corect! Numai bine, un an nou fericit si La Multi Ani!

 10. HawK

  1 ianuarie 2010

  Pe mine ma enerveaza prima zi din an, 1 ian. Toata lumea e obosita sau mahmura. Totul e inchis.
  Succes la licenta.
  La multi ani!

LEAVE A COMMENT

WordPress spam blocked by CleanTalk.