Şi ce dacă sunt tânără?

 Am auzit de multe ori treaba „adu-mi şi mie lucrul x de pe masă,hai că tu eşti mai tânără”.
Ok…dacă vreau ţi-l aduc dar nu pentru că sunt mai tânără.Nu poţi invoca motivul ăsta.De parcă să fii tânăr înseamnă să te frece alţii cum vor ei doar pentru că li se pare că parcă ai fi scos acum din cutie.De parcă să fii tânăr înseamnă să fii sănătos tun.
Dacă eşti tânăr n-ai voie să stai jos în autobuz chiar dacă ai abonament şi chiar dacă ai lucrat 8-12 ore.
Dacă eşti tânăr asta înseamnă că toată lumea are voie să se bage în faţa ta la coadă,pentru că tu ai tot timpul din lume să aştepţi.
Dacă eşti tânăr e imposibil să fii bolnav,să te doară capul,iar dacă te doare „stai liniştit,că n-ai nimic…”
Iar dacă eşti tânăr ,eşti prea tânăr pentru că n-ai experienţă,deci nu ştii nimic.

Mă calcă pe nervi faza asta cu „tu eşti mai tânără”.Da ,sunt tânără,am 22 de ani dar uneori mă simt de parcă aş fi o babă în privinţa sănătăţii.Am şi eu dureri de cap,de spate,am pe picior o mare vânătaie ,aproape să-mi rup şi gâtul,am şi câteva zgârieturi,am nervi,am tremurat de frig la scârbici.Şi toate astea se întâmplă în acelaşi timp;frumos !Dar da,sunt tânără pot să rezist nu?

Fata cu ochi verzi

8 comentarii la „Şi ce dacă sunt tânără?”

  1. si daca sunt tanara ma pot….. pe toti mosiii pt care sunt vedeta si tineretea mea e de fier…

    Daca ar sit ei ca si noi uneori avem dureri de oase, de stomac, de burta…Da ei uita…ca si cand erau tineri aveau dureri. Ei se cred centrul universului!!!!

  2. Eu nici nu mai bag în seamă astea.De 4 ani,de când lucrez,(am şi eu 22 acum),m-am îngrăşat vreo 12-13 kg,mă simt epavă,obosit,mereu stresat,somn puţin,cîte 8-12 ore de serviciu,câteodată 24.Nu prea îmi place să mă asez în transport fiindcă mi se pare jegos,cel puţin eu aş vrea ca scaunele să fie curate.Lumea nu prea e civilizată.Nu prea mai ţin eu cont de ce zic bătrânii.

  3. Da…am nevoie de o pauză sau de mai multe,că sunt tânără 😀

    Şi nu e vorba doar de moşi aici,în general lumea crede ca tinerii sunt ca noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *