Perfect de imperfect

Nu cred în perfecţiune.Probabil nici nu există.Probabil nici Dumnezeu nu este perfect.Pentru că dacă ar fi perfect şi noi am fi perfecţi.Şi nu suntem.Aşa ne-a lăsat.Să ne chinuim să atingem perfecţiunea,să o mimăm,să o stimulăm.

În realitate perfecţiunea nu a binecuvântat pe nimeni.Ea există ca  mit,ca o chestiune pe care probabil unii şi-o doresc,unii nu.Alţii au impresia că au găsit-o.

Şi totuşi cred în lucruri care puse cap la cap dau o combinaţie reuşită.Nu cred în partenerul perfect,dar cred în compatibilităţi,în potriviri,în asemănări.
Nu am căutat niciodată bărbatul/partenerul perfect.Pentru că nu există şi pentru că nu-mi doresc.Nu-mi doresc un bărbat precum aţa; întins şi fără nici un capăt.Nu vreau să ştie totul despre mine fără puţin efort din partea amândurora.
Îmi doresc ca ‘bărbatul perfect’  să aibe destul tupeu încât să fie el însuşi indiferent de consecinţe.Să-şi accepte defectele,calităţile.Nu vreau un bărbat pe post de monument,cu care să-mi satisfac poftele fizice,cu care să ies în oraş pentru că „e iubitul meu” ,ci vreau ca El să-mi fie sursă de inspiraţie,îndemnul în viaţă,cel de la care am ce învăţa ,cel care îmi dă fiori ,cel care are mâna ‘perfectă’ pentru mine.
Şi….ar fi ‘perfect’ dacă mi-ar spune „iubito” …

Fata cu ochi verzi

9 comentarii la „Perfect de imperfect”

  1. Fiecare om e perfect în felul lui, numai că nouă ni s-a spus că nimeni nu e perfect astfel că aproape toată viaţa o căutăm şi când e prea târziu ne dăm seama că a fost chiar sub nasul nostru

  2. @Cati: Daca ai urmari numarul zilnic de vizitatori de pe blogul meu, ai observa ca nu sunt foarte interesat in ceea ce tu numesti "publicitate". Am considerat interesant postul tau si am crezut ca ai fi si tu interesata de un schimb de opinii pe tema "perfectiune-imperfectiune". Iar filmuletul pe care l-am propus era absolut in linie cu afirmatiile tale de mai sus.
    Dar daca te deranjeaza intentiile mele, ai oricum posibilitatea de a da "delete" pe comentariile mele. Esti Dumnezeul Absolut pe blogul tau, nu-i asa? 🙂
    O zi buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress spam blocked by CleanTalk.