Despre mine
Abonare Newsletter

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 67 de abonați

Comunitate
Arhive
Nod'n gât

Fericirea nu e completă dacă nu e postată pe facebook

By on 26 martie 2018

Fericirea nu e completă dacă nu e postată pe facebook.

Facebook-ul nu e indicatorul fericirii sau a nefericirii. Facebook-ul nu trebuie să fie înlocuitorul persoanei căruia dorești să i te adresezi.

Văd foarte des persoane care postează „la mulți ani” iubitei, soției, copilul, ca și cum acea persoană ar fi departe și singura modalitate de a-i transmite toate cele bune, este să îi scrie pe facebook. Destul de impersonal și rece, aș spune eu. Destul de meschin, acum, în era tehnologiei, a minutelor nelimitate, a gigabitilor fără număr, să îi scrii un mesaj emoționant, afectuos, pe facebook, unde, culmea îl citește și alte persoane.

S-a creeat o mare bulă de ipocrizie. O bulă unde toată lumea e fericită (în aparență) și bine-dispusă, veselă, amabilă. Unde toată lumea se iubește și se înțelege cu toată lumea. Unde își pune numai pozele frumoase, pe alea urâte le bagă la categoria „toată lumea se mai ceartă”. Pe alea urâte nu le arată. De parcă viața e formată numai din momente frumoase.

Va urma…

 

 

catalina
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

WordPress spam blocked by CleanTalk.