Cauți un fotograf de nunți în București? L-ai găsit!

 

Nunta…ah, ce vis frumos! Ce mare bucurie când în sfârșit l-ai găsit pe cel cu care să joci în horă. La propriu și la figurat. Pe cel cu care să-ți împarți bucuriile, necazurile, gândurile cele mai ascunse, ideile cele mai năstrușnice; pe cel care te va ține de mână când vei cădea în prăpastie, când vei avea nevoie de un umăr pe care să plângi sau să râzi; pe cel cu care vei petrece cele mai frumoase vacanțe sau cu care vei vedea cele mai frumoase răsărituri.

De cele mai multe ori, cuplurile aleg să-și unească viețile prin legământul căsătoriei. Pentru că prin acest lucru își demonstrează dragostea și devotamentul, dar și răbdarea, când vine vorba de organizarea nunții. Care oricum nu este floare la ureche așa cum poate avem tendința să credem.

Căsătoria este un lucru serios. Uneori este pe toată viața. Așa că ne dorim să păstrăm data nunții ca pe ceva frumos, sfânt, memorabil.

Cine a făcut nunta când încă nu apăruseră servicii complete pentru nuntă, când foto video nuntă era un vis, ceva de ordinul SF-ului, știe câtă alergătură era să-ți organizezi singur nunta.

În zilele noastre este mult mai ușor să-ți planifici nunta. Tot ce-ți trebuie este să stabilești data și să ai partener, de restul se ocupă un fotograf nuntă.

De ce ți-ar trebui un fotograf profesionist? Pentru că îți poate oferi servicii foto video nuntă de calitate superioară, pentru că te scapă de grija unor fotografii nereușite, pentru că folosește aparatură profi, pentru că îți surprinde cele mai frumoase detalii ale nunții, pentru că dintr-o poveste obișnuită de dragoste, îți creează o poveste de care vei fi mândru să le povestești cunoscuților și mai ales, nepoților.

Cu astea fiind spuse, zic să pătrundem mai bine în subiect și să vă recomand ceva concret, asta dacă ești norocos și locuiești în București: un fotograf nuntă București. Pentru că un fotograf bun mizează pe creativitate, originalitate și scoate în evidență trăsăturile mirilor.

Un fotograf de nuntă este atent la detalii, surprinde și momentele haioase, nu numai cele serioase, face aranjamente deosebite, inedite și originale.

Acestea fiind spuse, vă las să vă încântați ochii cu o partea din portofoliul fotografului de nuntă, Joita Lucian.

Fotograf nunta București
http://www.efotografnunta.ro

http://www.efotografnunta.ro
catalina

15 comentarii la „Cauți un fotograf de nunți în București? L-ai găsit!”

  1. Frumoase fotografii Se vede ca este un profesionist! Si eu l-as alege pe cel mai bun, mai ales la recomandarea prietenilor!

  2. Fotograful de nunta trebuie sa incerce sa scoata din cel mai important eveniment din viata ta, cele mai frumoase ipostaze la care sa te uiti cu drag peste ani.

  3. Fotograful are un rol important pentru reușita unui eveniment ca nunta. Sunt momente care vor rămâne pentru o viață.
    Mulțumesc pentru recomandare, bine de reținut!

  4. Cand se pune problema de a participa la un evniment si de a fi in centrul atentiei, chiar ar fi indicat sa poti apela la fotografi specializati si dedicati pentru a va face amintirile cat mai frumoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *