Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

campanii

5 articole esențiale pentru bucătăria mea (P)

Imagine de Pexels de la Pixabay 
Am visat de multe ori, că dacă aș vrea să fiu antreprenor, să-mi deschid o afacere, să lucrez pentru mine, mi-aș deschide o pensiune, unde să ofer mic dejun și o gustare. Croșetez de mult timp la ideea asta și am întors lucrurile pe toate părțile și am ajuns la o conlcuzie: Îmi doresc o căsuță mică, cochetă, într-o zonă liniștită, dar cu potențial turistic ridicat, unde turiștii să aibă posibilități variate de relaxare.

Pensiunea ce va să fie, să aibă o curte generoasă, unde să am un ponei, doi iepuri, trei găini și un cocoș, pomi fructiferi în spatele curții, un nuc și un tei la poartă, gazon tuns periuță, hortensii albastre și trandafiri cățărători, căsuțe de păsărele, pisici leneșe și căței jucăuși. Dimineața, la trezire, turiștii să poată lua micul dejun și să-și bea cafeaua pe terasă ascultând trilurile de păsărele, cotcodocitul găinilor bucuroase de primul ou al dimineții. Micul dejun copios și gustos, gustările calde și apetisante, băuturile reci și grătarurile de seară să vină să completeze perfect zilele săptămânii.

Imagine de Benjamin Balazs de la Pixabay

De ce am nevoie să-mi încep afacerea cu pensiunea?

Pentru început am nevoie de un loc, un petic de pământ, casa, lucrurile din interior. Să zicem că pe acestea e posibil să le găsesc de cumpărat de-a gata, mai mult ca sigur. În ce aș investi banii pe mai departe, lucruri care să facă diferența dintre mine și alți antreprenori? Aș investi în saltele noi de pat și articole noi și esențiale pentru bucătărie. Pentru că cei mai mulți turiști caută ca într-un concediu să doarmă și să mănânce bine, eu aș vrea să acopăr această bucată importantă din viața unui om, dar mai ales turist. Consider că un somn bun, un start bun al dimineții cu o cafea tare și o masă pe măsură sunt ceea ce pot face diferența între o locație de neuitat și una banală.

5 articole esențiale pentru bucătăria mea (și a ta)

Dacă pe partea de saltele treaba e poate mai simplă și mai rapid de luat decizii, deși mă tenteaz multe și aici, consider că pe partea de bucătărie treaba e mai complexă. Așadar, am purces în explorări, în căutare de articole pentru bucătăria mea din pensiune. Și pentru că mă interesează calitatea mâncării pe care o consumă clienții mei, aceste căutări pot fi de folos și pentru alți proprietari de restaurante din zonă.

Am ales de pe GGM Gastro 5 articole esențiale pentru bucătăria mea:

  1. Aparat de cafea filtru cu două brațe de fierbere, care prepară cafeaua repede, cu design modern, astfel încât să-mi primesc clienții la primele ore ale dimineții cu cafea proaspăt făcută, parfumând toată pensiunea și toată curtea.
  2. Aparat Grill cu contact, pentru cărnuri preparate fără grăsime, cu minim de efort, cu termostat reglabil, cu suprafața din fontă, corp din oțel inoxidabil, uțor de curățat și de integrat în orice bucătărie, pentru seri de weekend ploioase.
  3. Frigider minibar pentru ca băuturile să se mențină reci atunci când turiștii se întorc din drumeții și se retrag în camere obosiți, epuizați și își doresc să se răcorească cu o bere rece în cameră. Frigiderul minibar este compact, uțor de integrat în cameră datorită aspecului retro, cu o capacitate de 113 litri, cu răcire puternică și constantă, iar interiorul este luminat cu ajutorul lămpilor LED, ceea ce înseamnă consum redus de energie.
  4. Oală pentru supă fabricată din oțel satinat, cu capacitatea de 8 litri, potrivită pentru sobe de inducție, gaz, ceramică și electrică, în care să prepar supe, ciorbe aburinde, rasoale de porc, porumb sau vin fiert. Cu o distribuție uniformă a căldurii, permite gătirea cu economie de apă, manipulare ușoară și ușor de curățat o face să fie oala ideală pentru gătit în pensiunea mea.
  5. Aspirator profesional pentru curățare și dezinfectare. Pentru că această etapă este esențială în menținerea sănătății, un aparat pentru curățenia din camere, bucătării și holuri este necesar și țin morțiș să-mi achiziționez un astfel de aparat pentru pensiunea mea. Soluția se pulverizează fin, aparatul, chiar dacă cântărește 6 kg are rotile, ceea ce îl face ușor de manipulat, iar capacitatea sa este de 13 litri. Sănătatea mea și a turiștilor mei va fi protejată.

De ce am ales produse de la GGM Gastro?

*GGM Gastro este o companie germană recent apărută în România, ce comercializează produse profesionale pentru bucătării, de la articole de gătit, mobilier, vitrine frigorifice, ustensile și multe alte produse de care are nevoie o bucătărie profi.

*Produsele de la GGM Gastro pot fi achiziționate online, fără a fi nevoie să te deplasezi, astfel vor fi la dispoziția ta în cel mai scurt timp posibil.

*Produsele comercialiate sunt confecționate din materiale rezistente, durabile, cu design modern, ușor de curățat, integrabile în orice bucătărie.

Așadar, dacă ai de gând să-ți deschizi un restaurat, un fast food sau o pensiune și ai nevoie de articole pentru bucătărie, poți apela la produsele profi de la GGM Gastro. Dă un semn dacă te hotpărăști să devii antreprenor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: