Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Scriu

50 is the new sexy! (P)

Stăteam și eu și mă gândeam la…(știu e absurd și ridicol ce voi spune acum, adică scrie)…mine când voi împlini…nu știu…50 de ani?

Dar ce are? Cine se mai gândește la vârsta asta? Toată lumea se gândește la 18, 20, 30, 35 și 40. Cam astea sunt numerele „norocoase”. La ele se gândesc oamenii, cu speranță, sau cu chin.

50-ul poate fi ceva…mișto! Sau nașpa. Poți fi într-o fază de-a dreptul nasoală, un fiasco total și aiurea. Poți să fi divorțat/ă, într-o relație complicată, într-un adulter, într-o relație fără obligații, pe o funcție bună la o multinațională, propriul șef, sau, mai rău, între job-uri. Pentru că, se știe, dar cu cât înaintezi în vârstă, angajatorii te cam ocolesc.

Sau poți fi o super tipă sau un tip extrem de sexi.

50 is the new sexy!

Poți fi a doua Madonna, un al doilea George Clooney. Poți fi atât de bine, atât de asumat și conștient de ceea ce se întâmplă cu tine, cu viața ta sexuală, cu cariera ta, cu corpul tău, încât mă gândesc că 50-ul poate fi o vârstă interesantă.

E ca și cum…niciun secret de pe planeta asta n-ar fi rămas nedezvăluit, nicio poziție sexuală neexplorată, nicio expresie neștiută.

Închid ochii și mă imaginez în ziua în care voi împlini 50 de ani!

Eu, pe terasa casei mele proprii și personale, încă îmbrăcată în halatul de mătase, tocuri în picioare, ochelari cat eyes, un pahar de vin alb în mână (e încă dimineață), copilul plecat la facultate, soțul în piață după zmeură și mure. Vânt discret de vară, parfum de fructe și flori în aer, muzică în surdină, așteptând petrecerea de seară…

Bineînțeles, la vârsta asta nu-ți mai dorești aceleași lucruri ca la 30 sau 40. Eu îmi doresc o petrecere intimă, pe terasă, cu vin alb și fructe de mare. Prieteni puțini dar buni. Cadouri puține dar simbolice. Soțul iubitor care mă ține de mână și încă mă strigă „iubito”. Discuții până în zori, râsete și aduceri aminte de tinerețe. Iar la final de petrecere, las toate vasele așa și mă duc la somn. Pentru că până la vârsta asta voi învăța să nu fac toate lucrurile ca un robot, să fie ordine mereu.

La 50 te reinventezi, schimbi mood-ul, schimbi „eticheta”. Așa ca Vincon România.

Vincon România, sărbătorește cei 50 de ani de existență printr-un gust mai rafinat, matur, asumat, conștient și prin schimbarea etichetei!

Clar, 50 is the new sexy!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: