Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Vise colorate

Cum ar fi să fim veșnic în vacanță?

Cum ar fi să fim veșnic numai în vacanță/concediu?Să nu mai sune alarma aia nenorocită niciodată? că  5:30 nu e oră de trezit, e oră de somn neîntors!

Cum ar fi să nu mai avem unde pleca și de unde veni cu regularitate și maximă conștiinciozitate? Să nu mai trebuiască să calci haine sau să-ți pui veșnica întrebare:„eu cu ce mă îmbrac azi?”

Să nu mai ai tone de hârtii de făcut; să nu mai ai termene limită și proiecte de realizat, gândit și predat, cum ar fi?

Să ai timp pentru tine. Să ai timp să petreci timpul cu tine, persoana ta, cea mai importantă ființă din viața ta. Să te descoperi, în caz că nu mai știi cine ești, sau nu ai știut vreodată. Și să îți descoperi noi pasiuni, să le încerci, să le abandonezi, să le ratezi și să îți reușească.

Să te plimbi atât de mult, încât să ai senzația că ai ajuns la capătul lumii, că ai fost până la Polul Nord și înapoi, să ai impresia că ai ajuns în fiecare colțișor al acestei lumi, să știi fiecare piatră de pe asfalt, că știi fiece frunză ce s-a mișcat în bătaia vântului, să închizi ochii și amintirile să se deruleze ca un film scurt pus pe repede înainte. Cum ar fi?

Cum ar fi să dormi până să nu mai știi ce zi este, să te doară corpul de atâta nemișcare, să visezi atât de mult până să nu mai știi ce e vis și ce e realitate?

Să citești până să te doară ochii, să închizi ochii și să vezi doar litere fugite…

Să lenevești și să meditezi exact ca în „nemurirea sufletului”…

Cum ar fi? Am fi mai fericiți? Am zâmbi mai mult?

Și dacă ar fi așa, de unde ne-am mai lua energia, visurile, dorințele? Cum am mai avea scop, adrenalină, ambiție, curaj, determinare, provocare?

Pentru că viața, asta ne dă zilnic!

Viața e o luptă plină de provocări în care contează drumul, nu destinația.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: