Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător Lifestyle

Accesorizarea ținutelor cu funde-papion

Accesorizarea ținutelor vestimentare este un domeniu care mie îmi place foarte mult. Pentru că accesorizarea hainelor poate soluționa două mari probleme veșnice de-ale femeilor:

  • Eu cu ce mă îmbrac azi?
  • Nu pot să apar de două ori cu aceeași haină

Așa că, să-ți accesorizezi hainele te poate ajuta în legătură cu alegerea ținutelor zilnice, care, la un moment dat, pot deveni o corvoadă.

În perioadele în care banii sunt direcționați spre alte segmente, sau avem alte planuri cu ei, iar cumpărarea hainelor nu intră în aceste planuri, trebuie cumva să rezolvăm și problema cu hainele.

Femeile au, de regulă, probleme în alegerea hainelor, nu din lipsă de inspirație, ci că ele au nevoie de mai multe haine care să se potrivească între ele.

Combinarea ținutelor vestimentare

Pe lângă rochii, fuste, cămăși, paltoane, sacouri, avem nevoie și de pantofi, și potrivite pentru toate anotimpurile. Deci, volumul de haine crește semnificativ.

Dacă nu ne dau banii afară din casă, dar ideal și pentru planetă, ar fi să combinăm hainele între ele, astfel încât să le rulăm pe toate.

în ultima perioadă se tot vorbește de acele piese vestimentare de bază, care să se potrivească în mai multe contexte de viață, care să-ți acopere necesarul de haine, care să se potrivească siluetei dar și care să se poată combina între ele. Aceste piese vestimentare sunt, de regulă, acele piese basic, uni, fără imprimeuri.

Avantaj pe toată linia.

Pe lângă faptul că hainele basic, uni se pot combina între ele, astfel încât să arate classy, ele mai au un avantaj: accesorizarea lor este mai pretabilă.

O cămașă clasică, un pulover uni, simplu, un palton clasic, vor arăta mai bine accesorizate decât piesele cu imprimeu.

Broșe, lanțuri, eșarfe, gulere înalte, coliere. Pe toate le ador. Am colecție de broșe gablonț, tocmai pentru că îmi place să port zilnic alta. Mă face să mă simt diferită, e ca și cum aș avea mai multe haine, deși nici pe departe așa ceva.

Papioane și accesorii handmade by Ioana Fodor

Funde papion, broșe papion, papioane personalizate sunt altfel de accesorii care pot înfrumuseța ținutele, ori pentru a le revigora.

Accesorizare
Accesorizare

Ioana Fodor este deja un brand, cu semnătură proprie, care înseamnă creativitate, originalitate, calitate.

Papioane, funde, toate personalizate, realizate din materiale de calitate, cu diverse imprimeuri sau materiale uni.

Pe pagina ei de facebook găsești o gamă largă de produse din care te poți inspira. Pentru că fiecare produs este personalizat și se face pe comandă. Încă un avantaj al accesoriilor de acest fel, pentru că nimeni nu va mai fi ca tine.

Citește și Danube Bloggers Meet

Cum să porți fundele mari?

Mie, fundele mari îmi amintesc de perioada epocii victoriene, când femeile se împodobeau, când purtau acele gulere mari, talia era marcată bine, părul era prins.

Fundele de la Ioana Fodor le port la cămăși, la bluze simple care n-au viață, și îmi place să păstrez un echilibru în ținută. Iar dacă am un accesoriu așa de mare, atunci nu mai port și alte bijuterii, ci las funda să fie în centrul atenției. Fiind la gât e și ușor de observat.

Accesorizare
Accesorizare
Accesorizare
Accesorizare

Funda papion neagră este preferata mea. Poate și datorită detaliului cu perle, preferatele mele, poate și pentru combinația negru-perle. Am purtat-o atât la cămașă, cât și la o maletă simplă. Ambele aveau nevoie de o înviorare.

Cealaltă fundă papion cu imprimeu e așa veselă și jucăușă, te binedispune pe loc. Și ținutele mele s-au schimbat instant. Accesorizarea ținutelor nu a fost niciodată așa ușoară și plăcută!!

Vreau să scot în evidență calitatea produselor. Cusătura și tăietura materialelor sunt impecabile, iar perlele sunt imposibil de detașat, lipitura fiind rezistentă.

Altă idee de a purta funda-papion

Când nu mai vrem să purtăm funda papion ca o fundă papion, o putem purta în…păr!!

Accesorizare
Accesorizare

Pentru că are agrafă, funda papion am prins-o de elasticul de păr, și a rezitat chiar bine, nu a căzut pe durata zilei. Fiică-mea a fost mega încântată.

Care este funda ta preferată? Ai purta funde papion?

4 comentarii

  1. FODOR IOANA spune:

    Multumesc pentru apreciere si recomandare,Catalina!Ma bucur ca papioanele fundite sunt indragite si de fetite!A fost o mare placere sa le realizez!

  2. Mulțumesc! Noi ne bucurăm nespus că le avem!

  3. Valeria Chertes spune:

    Sunt foarte frumoase,felicitări doamnei care le face!

  4. Sunt dragute, multumesc pentru recomandari!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: