Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător

Am fost la Danube Rock (ediția a VI-a)

Oricât de multă nevoie am avea de străzi, infrastructură, spitale și alte lucruri administrative în oraș, un concert este mereu bine venit, mai ales concert rock. Cum este Danube Rock de la Galați.

Danube rock

Cu ce așteptări am plecat la concert?

Toți Doamne, și toți trei!

Așa eram noi, familia trăsnită ascultătoare de rock, dornică să asculte muzică live. Să stăm pe iarbă, să cântăm până la răgușeală, să dansăm și să țopăim până ne rupem pantofii, să avem pielea de găină, să visăm și să ne emoționăm. Ne doream să mai vedem oameni mișto, oameni normali, civilizați și cu chef de distracție, oameni de toate vârstele și aglomerație, așa cum a fost anul trecut.  Anul trecut a fost aglomerat, se stătea la cozi uriașe la bere și popcorn.

Ce am găsit la Danube rock 2019?

Ceva mai puțină lume, mai puține trupe mari, dar totuși bune și foarte bune: Matze Crtze, Safari Sky, Huldra, Mooncage (Serbia), Alex Calancea & Lupii (Moldova), KEMPES, Cardinal, Times of Need, Sorrows Path (Grecia), RoadkillSoda, Implant pentru refuz, COFFEESHOCK COMPANY (Austria).

Revelația serii sau cireașa de pe tort, regele regilor, the best of the best, motivul principal pentru care am fost la acest concert, unul bun, de altfel, a fost Kempes! O voce deosebită, un om extraordinar cu o emoție și o pasiune pentru muzică și public pe care o respirai și îți pătrundea până în plămâni.

Afon sau anti-rock să fi fost și tot ți-ar fi plăcut concertul și atmosfera serii.

Spre final începuse ploaia. O ploaie ușoară și plăcută de vară, caldă și prietenoasă care a participat la concert și a ajutat să facem atmosferă boemă și romantică. Pe piesa „Dacă ploaia s-ar opri” chiar a plouat. Și s-a oprit chiar la finalul piesei!!!!

Au fost mulți tineri la concert. Chiar …tineri-tineri. Și oricât de mult m-ar bucura lucrul acesta, că tineretul mai are o șansă să asculte muzică de calitate, am fost ușor mâhnită că cei de vârstă adultă spre maturi erau puțini.

Ce nu mi-a plăcut?

Deși aș putea spune că tomberoane și coșuri de gunoi erau puține, și asta nu este o scuză, paharele de bere nu au ce căuta pe jos. Le păstrezi în mână, lângă tine până la primul coș de gunoi. Fără doar și poate!!!

În rest, atmosferă magică! De povestit nepoților!!!

A, și a prezentat Helciug. Și cu asta spun totul 🙂

Fotografiile îmi aparțin, dar pentru fotografii mai profi vă invit să intrați pe pagina de facebook a festivalului, e aici.

Ne-a plăcut și mai mergem și la anul!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: