Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Căutare
Arhivă blog
Parteneri
Aplicatii Excel gestiune si contabilitate - Magazine online, WebSite-uri de prezentare - AdyMedia.ro
bestkids.ro
Scriu

Fiolele cu protinol Anew Skin Reset de la AVON

By on 13 februarie 2020

Spre încântarea mea, am reușit să testez noile fiole cu protinol Skin Reset de la AVON, cu ajutorul contului pe care îl am pe buzzstore.

De ce mi-am dorit să testez fiolele cu protinol?

Când am auzit că AVON lansează fiole cu protinol, mi-am dorit să le testez și eu. În primul rând pentru că iarna tenul meu este ceva mai uscat, și pentru acestă tehnologie recent apărută, o inovație în materie de îngrijirea tenului.

Protinol de la AVON

Protinol de la AVON

Am testat aceste fiole de la Anew, așa că, în acest articol ar trebui să expun câteva idei și păreri referitor la produs. Pe nicăieri nu se specifică faptul că acest reviw trebuie să fie unul pozitiv, ori în favoarea produsului și al producătorului.

Ce este protinolul?

O tehnologie care activează producerea a două tipuri de colagen care ajută în lupta împotriva îmbătrânirii pielii. Și implicit în lupta cu ridurile.

Colagenul este substanța proteică produsă în mod natural în organism și are rolul activ în produserea celulară.

Odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de colagen din piele scade, iar acest lucru duce la pierderea fermității pielii.

Cum se utilizează?

Protinol de la AVON

O cutie conține 7 fiole pentru 7 zile. Arată exact cum arată o fiolă de algocalmin, doar că aceste plumping shots sunt din plastic de culoare albastru. Înăuntru este un lichid ușor uleios, ușor colorat în albastru. Asta nu știu dacă așa e culoarea protinolului sau are coloranți. Nu am găsit informația asta pe nicăieri.

Se rupe fiola fix de la acel gât prelungit, se toarnă în palme și se aplică pe fața curată, curățată în prealabil, și se întinde și pe gât. Conține cantitatea ideală pentru o singură utilizare.

Cum i-a plăcut tenului meu?

Recent am introdus în rutina mea și astfel de produse, cum ar fi serumuri și acum, aceste fiole cu protinol. Așa că, pentru mine a fost o noutate totală.

Prima dată mi s-a părut că nu a pătruns bine în piele, nici nu întinsesem produsul și pe gât, așa cum este recomandat de producător, și nici în jurul ochilor. Așa că mi-a rămas mult produs de distribuit pe față, iar în final tenul era prea uleios.

Ce am schimbat? Am întins pe față, pe gât, în jurul ochilor, utilizând tehnici de masaj facial. Mișcări circulare în jurul ochilor, iar pe gât am folosit mișcări ascendente. De la a doua fiolă eram expertă!

Rezultate s-au văzut după a treia fiolă. Tenul era luminos, ferm, catifelat, iar fondul de ten s-a întins mult mai bine. Am continuat să aplic și cea de-a 7-a fiolă și mă declar mulțumită de produs.

Protinol de la AVON

Protinol de la AVON

Ce mi-a plăcut la fiolele cu protinol?

 • Dozarea. Nu ai cum să pui prea mult sau prea puțin.
 • Nu are miros.
 • Nu este produs gras/uleios. Asta înseamnă că merge și pe ten mixt sau gras.
 • Hidratează foarte bine.
 • Se absoarbe rapid în piele.

Încă nu știu dacă s-au rezolvat „ridurile”. E adevărat că nu am foarte multe, sau poate nu am reușit eu să le observ. Însă cu o rutină de îngrijire potrivită, sunt convinsă că se vor vedea și rezultate la capitolul ăsta.

Eu am testat acest produs în campania de promovare AVON Anew Skin reset de pe platforma Buzzstore. Dacă vrei să testezi și tu produse, înscrie-te aici.

Alte campanii Buzzstore la care am participat: Perceive Sunshine, Persil 4 în 1, KFC, șamponul Gliss.

 

TAGS
RELATED POSTS
5 Comments
 1. Valeria Chertes

  14 februarie 2020

  Mulțumim pentru recomandare.

 2. catalina

  16 februarie 2020

  Cu drag!

 3. Cristiana

  26 februarie 2020

  Sunt foarte bune, multumesc mult pentru recomandari!

 4. Cristina Dragomir

  8 martie 2020

  exact asta eram curioasa sa aflu, cat de gras este produsul si daca s-ar potrivi si tenului meu gras cu alte probleme asociate. Thanks.

  Off Topic daca accepti un sfat, schimba ceva, ori culoarea textului, ori pe cea a fundalului, pentru ca nu ai contrast suficient de bun si este dificil de citit.

 5. catalina

  8 martie 2020

  Mulțumesc! A rămas așa de când am avut fulgii ăia și am uitat să schimb culoarea.

LEAVE A COMMENT