Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător Scriu

Articolele câștigătoare în 2019

Pentru mine, anul 2019 a înseamnat un an productiv, un an în care am vrut să-mi depășesc condiția de fată/blogger care scrie despre lucruri obișnuite. Am vrut să-mi demonstrez că pot să scriu și altfel, că pot să mă întrec și cu alții la concursuri și chiar să și câștig.

E adevărat, am mai participat la superblog, însă pentru mine, această competiție a fost solicitantă. Mă împărțeam între job, copil, casă, familie per total, și statul la laptop să scriu articole pentru superblog. Articole care nu se scriau ușor, cerințele sunt multe, iar câteodată ideile parcă trebuiau scoase cu arcanul.

În fine…în anul trecut am scris câteva articole, însă vreau să le menționez pe cele care au luat premii, lucru de care sunt mândră, mai mult pentru că m-au plăcut pe mine, PE MINE, și după vine și bucuria pentru premiul câștigat:

Articolul scris pentru magazinul online de haine, KIDLET: „Lumea hainelor pentru copii. Sau KIDLET.ro” Au haine noi și sh în condiții super. Prețuri bune și haine gârlă. Aici este articolul cu care am luat premiul 1.

„De ce să folosești folie antireflex pentru telefonul tău?” este alt articol care a luat premiul 1. Este un articol care îmi este drag și am pus suflet, ca în toate, de altfel. Îl găsești dacă dai click aici.

„Grădină de vis cu trandafiri englezești” este articolul care mi s-a părut greu să-l scriu și pe care l-am scris pe ultima sută de metri. Motivul ar fi că nu sunt fan trandafiri. Adică nu sunt niște flori pe care aș vrea să le primesc obligatoriu. Pot oricând să aleg oricare alte flori. Nu am urcat pe podium cu articolul acesta, dar am fost printre câștigătorii unor mențiuni, să zicem. Oricum, mi-am mai schimbat părerea de când cu trandafirii de la Jardina, mi-am luat butași de trandafiri cu voucherul cadou. Articolul îl găsești aici.

„Parchet lucios-o poveste de dragoste” este un articol cu care am luat…mențiune, să-i zic. Iarăși, un articol la care am scris cu drag. Îl găsești aici.

„Primăvara începe cu tine și cu un imărțișor” un articol ce anunța venirea primăverii, aici.

Cam acestea sunt articolele câștigătoare. Mai sunt, însă acestea sunt cele care au dus greul.

Am mai colaborat, de asemenea cu FAVI.RO, iar articolul este „O casă ca-n filme” aici.

„Când vine barza?” în colaborare cu More than Pub și BARZA

Visez la un 2020 cel puțin la fel de ofertant. Pentru mine, 2019 a fost bun!

Sper să ne citim curând!

2 comentarii

  1. Valeria Chertes spune:

    Îți doresc sa ai un an nou bun.

  2. Mulțumesc!!!! Îmbrățișări!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: