Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Jurnal de vărsător Lifestyle Recenzii

Artistique Patchouli Indulgence-un nou parfum de la AVON

Artistique Patchouli Indulgence
Patchouli Indulgence
Artistique Patchouli Indulgence

Artistique Patchouli Indulgence este unul dintre cele mai noi parfumuri de la AVON, un parfum de primăvară-vară. Eu am avut ocazia să-l testez prin cei de la Buzzstore. Te poți înscrie și tu la campanii de testare și poți fi ales să testez produse gratuit, iar în schimbul produselor trebuie să-ți exprimi părerea despre ele.

Din gama Artistique a mai apărut Magnolia en Fleurs și Iris Fetiche.

Artistique Patchouli Indulgence are note de patchouli, mirodenii exotice și alte note florale. Acest elixir fermecător îți insuflă entuziasmul magic al experiențelor aventuroase.

Îl puteți achiziționa de pe avon.ro, ori printr-un reprezentant Avon, ori îl comandați direct de pe site. Dacă nu sunteți reprezentant, parfumul costă 75 lei, dacă deveniți reprezentant beneficiați și de discount. Astfel, veți plăti pentru el mai puțin.

În perioada aceasta, Avon a venit în sprijinul reprezentanților și a modificat pragul de comandă, de la 150 lei la 75 lei minim. Acest prag îți asigură un discout de 15%, livrare în siguranță acasă, cu respectarea normelor de siguranță și igienă.

 

Artistique Patchouli Indulgence

Iată ce spune parfumierul care a creat parfumul:

„O aromă este precum o poveste. Ca să trezești emoție în sufletele oamenilor, trebuie să găsești ingredientele perfecte. Îmi plae să atribui fiecărui ingredient câte un rol specific, ca să nu-și piardă intensitatea. Cred că aceasta este felul prin care îmi las amprenta personală.” Alexandra Carlin, creatoarea parfumului Patchouli Indulgence

Părerea mea: Notele florale sunt puternice, cele mai evidente. Nu știu cât se simte floarea de patchouli, nu cred că cunosc bine acest miros, dar notele florale sunt cele mai evidente atunci când miros parfumul.

Persistă destul de bine, până seara chiar. Eu aplic direct pe piele, acest aspect este important. Persistența parfumului este dată și de tipul de piele.

Patchouli Indulgence
Patchouli Indulgence

La modul general, este un parfum pe placul meu. Notele sale florale amestecate cu mirodenii exotice, dau o combinație ușor dulceagă, ceea ce este foarte pe gustul meu.

Eu văd purtabil acest parfum primăvara-vara, dar pe caniculă nu-l văd purtabil. Poate pentru o ieșire în oraș, asezonat cu o ținută ușor elegantă, dacă mi se permite acestă noțiune. Poate cu rochii înflorate, perle, tocuri, dar și în ținute casual.

Dar, vă spun sincer, eu am purtat acest parfum prin casă, când mă pregăteam să intru la școala online. M-a făcut să mă simt bine, frumoasă, elegantă. Mi-am imaginat că ceilalți simt parfumul meu și îmi simt entuziasmul și fericirea.

Bineînțeles, parfumul este o alegere personală, intimă. Ce-mi place mie, poate nu-ți place ție. Este vorba despre povestea pe care ți-o construiești în jurul lui, ce simți când îl miroși, ce sentimente îți trezește. Și, cel mai important, ce tip de parfum preferi: floral, lemnos, fresh.

Sticla este foarte elegantă, mie așa mi se pare. Este roz-violet, în degrade, cu o etichetă simplă, clasică, așa cum se făceau înainte. E o combinație între clasic și modern.

Artistique Patchouli Indulgence
Artistique Patchouli Indulgence

 

Recomand să-l mirosi, să-l testezi pe pielea ta, e posibil să ai altă perceție despre el.

Pentru mine este un parfum bun, unul dintre cele mai bune de la Avon, preferatul meu fiind Today.

Mă bucur că am reușit să-l testez, iar pe viitor îl voi cumpăra, cu siguranță.

 

5 mai 2020

2 comentarii

  1. Valeria Chertes spune:

    Am citit numai lucruri frumoase despre acest parfum.

  2. Mari Jianu spune:

    Si mie imi place acest parfum, il folosesc zi de zi la munca si imi da o stare de bine pentru mult timp deoarece mirosul acela floral persista timp indelungat.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: