Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător

Bijuteria mea placată cu aur alb de la SaraTremo

Știți cum sunt femeile. Bijuteriile sunt printre cele mai bune prietene ale lor. Pentru că o bijuterie te poate pune în valoare, poate să-ți însenineze ziua, poate să-ți facă dintr-o ținută banală una extraordinară. Uneori este nevoie doar de o rochie simplă și un colier atrăgător la gât!

Eu sunt adepta bitureriilor de tot felul. Îmi plac și gablonțurile, am o mulțime, iar broșele primite ca mărțișoare la port, ulterior, ca bijuterii în piept.

Dar îmi plac și bijuteriile din metal prețios, ca aurul galben sau alb. Pentru că sunt pentru totdeauna!

Sara Tremo
Sara Tremo

Bijuterii Sara Tremo

De curând, în colecția mea a intrat un colier placat cu aur alb, Louisa, cu un pandantiv de tip piatră galben-aurie, ușor transparentă. Lungimea este reglabilă, așă că pot să-l ajustez după cum vreau.

Sara Tremo
Sara Tremo

Pe lângă faptul că aurul alb este preferatul meu, în general bijuteriile silver, colierele cu pandantiv de tip piatră sunt alte preferate de-ale mele.

De ce?

Pentru că, pentru pielea mea, nuanță rece, consider că mi se potrivește mai bine aurul alb. Piatra este acel punct de interes al gâtului, punctul central care atrage atenția.

Cum voi purta colierul Louisa?

Deși nu am avut ocazia să-l port în lume, având în vedere situația actuală, colierul l-am probat cu diferite situații și am decis că cel mai bine vine cu un gât gol, pe un decolteu ușor. În ținute de seară, ușor elegante, la cămăși descheiate la primul nasture, la rochii de seară colorate.

Sara Tremo
Sara Tremo
Sara Tremo
Sara Tremo

 

Urmează să am câteva evenimente dichisite și atunci vă voi mai arăta fotografii! Fiți pe fază!!!

Până atunci, îl port în casă atunci când stau la laptop și scriu, sau atunc când soțul mă invită la o cafea în bucătărie. Nu-i problemă, eu sunt genul care poartă bijuterii oricând.

Întreținere colier Sara Tremo

Bijuteriile din metale prețioase, ca aurul, agintul, sau placate, deși sunt FOR EVER, e recomandabil să fie date jos de la gât când dormim sau când facem duș. E cel mai bine așa, ca să le păstrăm strălucitoare.

E bine și recomandabil ca bijuteriile să fie ferite de apă și transpirație. Se curăță foarte ușor cu o pânză curată, umezită ușor și îmbibată în puțin bicarbonat.

De ce să alegi bijuterii din aur?

Bijuteriile din aur sau placate cu aur sunt, în primul rând, rezistente în timp. Bijuteriile de acest gen sunt pentru totdeauna, nu oxidează, alergii provoacă mult mai puține făță de bijuteriile din nichel, de exemplu.

Bijuteriile din aur sau placate cu aur se pot repara dacă le rupi, să zicem. Ceea ce nu prea poți face cu bijuteriile din nichel sau alte materiale.

Sara Tremo comercializează bijuterii pentru toate gusturile, din toate categoriile de la cercei, broșe, coliere, inele, pandantive, argint, aur, sticlă de Murano, bijuterii pentru copii, etc.

Sara Tremo vine în ajutorul nostru, acum în acestă perioadă grea din viețile noastre, când deplasarea la magazine nu este recomandabilă. Cu toții avem pe cineva căruia vrem să-i facem un mic cadou, nu?

Ce-ar fi să oferi un cadou care rezistă toată viața?

O bijuterie este un lucru care rămâne cu noi toată viața. Este nemuritoare, este permanentă, este durabilă și rezistentă. O amintire pentru toată viața.

Pe site-ul Sara Tremo găsești idei de cadouri pentru Paște, pentru toate buzunarele, pentru toată familia, pentru prieteni, pentru toți cei dragi.

Produsele vin ambalate elegant, în cutii premium, așa că bijuteriile vin în siguranță la tine.

Poți chiar să faci cuiva o surpriză, comanzi o bijuterie de la Sara Tremo, ei o ambalează frumos, tu plătești cu cardul, iar cadoul este livrat la cel drag, direct acasă!!

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: