Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

despre blogosferă

Blogerii curului

Ca să fie clar…sunt începătoare într-ale blogului.Poate se vede,poate nu,dar nu asta e ideea.
Ce am văzut eu pe aici,în blogosfera asta cum i se zice,se face schimbul ăla de link,care mă scoate din minţi.Mi s-a propus de câteva ori să fac schimb de link cu…câteva persoane.Am acceptat cu câteva,doar dacă mi-a plăcut ce am găsit la el acolo.
Acum ceva timp îmi propune un…băieţel care are o poziţie destul de bună în zelist,undeva în primii 70,şi care după părerea mea nu scrie nimic concret,are un blogroll cât casa şi prin arhivă găseşti numai lepşe,să facem schimb de link.Ok…hai să facem,oricum nu-l adăugam în blogroll ci acolo la link-uri utile (dar nu cred că era ceva util la el),după care aşteptam să mă adauge şi el,că doar de asta i se zice schimb.Şi…pauză,băieţelul a uitat.Păi scuză-mă frate dar ce facem aici?Se pare că nu eram singura,obişnuia să facă chestia asta des.Şi oare cum a ajuns el în primii 70?Nu mai spun că atunci când avea o leapşă dădeam la tot blogroll-ul…deci…deduceţi singuri.
Şi nu am să-i dau nici nume,nici link pentru că nu merită,din punctul meu de vedere e un cerşetor care se roagă de unu’ şi de altul să-l treacă în blogroll.
Şi mai sunt şi ăia care-mi spun ceva de genu’ :” îmi place cum scrii,dacă vrei să mă adaugi în blogroll ,să colaborăm”.Nu omule nu colaborez,dacă-ţi place cum scriu mă treci undeva unde să-ţi vină uşor să ajungi la mine,iar dacă mai eşti şi insistent poţi să-ţi iei adio de la mine chiar dacă-mi place cum scrii.Şi aici am nume …dar mai bine să nu le fac publicitate pentru că nu merită.

Nu ştiu…dar am impresia că şi aici se practică nepotismul …

9 comentarii

 1. :)) fix asta am patit si eu…oricum pozitia in zelist sau efectul de turma cum o numesc eu se bazeaza pe acest link excenge…de-aia se agita asa pustiulica ala…

 2. Nu ştiu de ce e moda asta cu link exchange. Şi mie mi-au cerut câteva persoane şi am acceptat pt că am găsit ceva interesant la ei. Eu sunt pe principiul : îţi place, mă citeşti, îmi laşi un comment dacă vrei, te observ, te plac. te adaug. Fără nici o obligaţie.

 3. M-ai uns la suflet cu articolul acesta. De mult îmi stă pe limbă povestea asta…

  Zi plină de frumos!

 4. ce idiot, adica 2 de fapt. Uite de aia nu fac eu niciun schimb. Cand imi place de cineva il adaug pur si simplu, fara sa ii cer nimic iar cand vad ca cineva m a adaugat pe mine, nu sar imediat sa-l adaug, il citesc, daca -mi place bine, daca nu sa fie sanatos. Nu sunt oblogata sa citesc pe nimeni asa cum nimeni nu este obligat sa ma citeasca. Am blog pt mine si apoi pt ceilalti. Iar cei din blogrollul meu sunt aia pe care ii citesc cu mare drag:)

 5. Asa am patit eu cu un individ care vroia sa-mi fie prieten pe "toate blogurile". I-am vizitat blogul si cand i-am vazut poza de manelist facuta artistic in casa l-am respins. In plus era si membru al unui partid politic. Dar baiatul tot insista, pana m-am enervat si l-am respins si interzis pe deasupra. :))

 6. Emi,mi s-a întâmplat şi asta;mi-a dat unu' un comentariu "dăştept",apoi cerere de prietenie pe toateblogurile,tot îi dădeam ignore,până ce l-am blocat …şi gata 🙂

  Monica,mulţumesc că mă citeşti 😀

  Geanina,mulţumesc,şi tu faci asta.

  MadMe,au înnebunit salcâmii :))

 7. Imi place cum scrii, vrei sa colaboram? Just kiddin, oricum te am la sectiunea I support :D.

 8. Andrei J
  Vaiiii scriu bine ?? mulţumesc 😀 mă simt flatată,nu fleaşcă :))

 9. Anonim spune:

  acum ca te-ai descarcat … hai sa facem schimb de bloguri … ce zici ? ;;)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: