Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Frumusețe Jurnal de vărsător

Bunătăți de la AVON

Foloseam, cândva, produsele AVON destul de des și într-o gamă largă de la produse de îngrijire până la produse cosmetice. La momentul acela eram mulțumită de ele și era și mica mea afacere.

O perioadă n-am mai folosit atât de des produsele AVON, iar astăzi le regăsesc în formule noi, concepte noi la prețuri bune.

Astăzi am strâns câteva produse AVON pe care le-am comandat recent, fie le-am primit cadou.

Primul pe listă, un favorit de la AVON, parfumul Today, cu note de hibicus, mosc, frezie și trandafir. Un parfum intens, feminin, persistent și perfect pentru toamnă.

Parfumul Luminata este ceva mai dulce decât Today. Conține buchet de bujor alb, pere suculente și vanilie. Am primit la el și loțiunea de corp și mini apă de parfum din aceeași gamă.

Parfumul Dreams face parte categoria: chypre-floral, cu note  principale:pruna, trandafir, note lemnoase. Nu este un parfum pe foarte gustul meu, însă e suportabil, nu mă deranjează.

Mai am un gel de duș Luck, pe care abia aștept să-l încerc, miroase bine.

O mască de față energizantă exfoliantă din gama Planet Spa cu ceai alb.

Cremă de corp cu unt de cacao și vitamina E. La cât e de mare tunul…ar trebui să mă țină jumătate de an, pentru că nu prea sunt fan al loțiunilor de corp. Varianta asta de cremă nu prea m-a încântat niciodată, însă poate au schimbat formula și îmi va plăcea.

Produsele de îngrijire a părului de la AVON, în afară de cele pe care le voi prezenta mai jos, nu mi s-au potrivit. Într-o perioadă, orice șampon foloseam făceam mătreață. Însă balsamurile tratament și leave-in-urile îmi plac la nebunie. Pe acesta nu l-am încercat. Este pentru păr vopsit și ajută, spun ei, la restructurarea firului de păr. Eu cred că e prea pompos, dar vom vedea ce face.

Un alt produs preferat de la AVON este Serul pentru vârfuri cu ulei de argan. Eu îl folosesc după ce mi-am spălat părul, exclusiv pe vârfuri. Descurcă părul, îl lasă mătăsos, hidratează vârfurile și folosesc o pompiță, nu mai mult.

Ultimul produs din runda asta de produse este un ruj mat. N-am mai folosit un ruj mat. Și pentru cât costă rujul acesta (17 lei), rezistă destul de bine, în condițiile în care nu am folosit creion de buze pe dedesupt.

Nuanța mea este plum illusion, un mov, un vișiniu inchis, perfect pentru toamnă. Îmi place că are acoperire și nu usucă buzele.

Pentru moment, acestea sunt bunătățile AVON, dar cu siguranță vor mai urma și altele.

1 comentariu

  1. […] mi se potrivesc toate produsele, probabil nici nu le-am testat pe toate, cert este că cele pe care le-am încercat nu mi-au dat alergii sau iritații. Iar acest lucru mă bucură […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: