Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Fără categorie

Când vine BARZA?

În cazuri ideale, barza vine atunci când îți plănuiești, în mare, când să te viziteze. În cazuri „neideale” vine atunci când…faci sex neprotejat.

Eu nu mi-am plănuit în mod deosebit să rămân însărcinată, nu mi-am dorit la timpul acela, în expres, să am un copil. Știam doar că există posibilitatea de a rămâne însărcinată, că metodele băbești nu țin.

Eram ferm convinsă că răul pe care îl aveam, deja de câteva zile, era din cauza apei pe care o beam la momentul respectiv, din cauza mâncării, din cauza a oricărui alt lucru, numai a unei sarcinii, nu.

Atunci când bărbatul tău își dă seama că ești însărcinată, dar tu nu.

N-am să pot uita senzația de rău, de greață și dispoziția proastă ce o aveam atunci. Era ceva cumplit să bei apă dimineața, ca apoi să o verși, să nu te poți spăla pe dinți, să nu poți deschide frigiderul, să nu poți găti. Mirosurile de orice fel, mă deranjau.

Ajunsesem să evit cafeaua. Eu, care beau cafea încă din burta mamei, nu o mai suportam.

Aproape că m-a bufnit râsul când soțul meu meu mi-a adus un test de sarcină, dimineața, la prima oră. Mi-a mărturisit că se gândise toată noaptea la mine și la starea mea, ce aș putea avea.

Mi-a lăsat testul de sarcină pe masă și apoi s-a culcat.

Credeam că e o glumă. nu puteam să fiu însărcinată, ne protejam. Dar am decis să-mi fac testul. Până la urma urmei, dăduse bani pe el.

Mă uitam la cele două liniuțe și credeam că visez.

A trebuit să-l trezesc pe bărbat ca să-mi dau seama că nu visez. El avea o față de genul „da, știu”, m-a pupat, ne-a felicitat și s-a culcat înapoi.

Există femei care simt, care știu fără să i se spună, și există femei care au nevoie de confirmare, așa, ca mine. Pentru ele s-a inventat testul BARZA.

BARZA, ca brand cuprinde  teste de sarcină clasice, teste de sarcină ultrasensibile, teste de sarcină cu determinarea săptămânii, teste de ovulație, teste de fertilitate de cuplu, teste de menopauză, amniotest pentru determinarea scurgerilor de lichid amniotic, plasturi împotriva durerilor menstruale și șervețele intime cu bicarbonat de sodiu.

O sarcină mai ușoară nici că aș fi putut avea. Exceptând primele 3-4 luni mai grele, sarcina a derulat frumos și fără incidente neplăcute.

Mi-aș dori ca toate femeile să aibă sarcină cum am avut eu.

La voi când vine BARZA?

2 comentarii

  1. Barza e cel mai bine sa vina cand vrea ea. Stiu ca suna ciudat, mai ales venind de la cineva care nici mcar nu stie daca va face vreodata copii sau daca si-i doreste cu adevarat, dar cred ca exista undeva cineva care se ocupa de berze si stie cand se le trimita si unde.

  2. spune:

    Da, barza vine când vrea ea, dacă o și la lași! 🙂

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: