Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

campanii Scriu

Castorul Radu descoperă Omega Omnident

Castorul Radu s-a confruntat recent cu niște probleme serioase, ce-i dădeau mari bătăi de cap. Într-o zi, pe când ronțăia de zor un lemn de stejar, a constat că și-a fisurat un dinte. Dă-i plâns, dă-i bocete și suspine, dă-i cu bombăneală, dă-i cu învinuire pe bucata de lemn, că de ce, domnule, i-a apărut în cale? Pentru cine nu cunoaște durerea de dinți, măsele și alte bijuterii ale gurii, să știe că e un mare norocos. Durerile de dinți, pe lângă faptul că-s urâcioase și enervante, ele pot genera alte dureri. Normal, exact ce nu ai nevoie.

Să revenim la Radu, castorul. Bineînțeles, era acum într-o mare agonie. A mai experimentat ceva dureri de dinți la viața lui, însă mereu a rămas cu mare frică de…frică (da!) și de dentiști. Mereu i-a fost frică să i se umble la dinții săi prețioși. Așa că…dă-i cu plâns, că poate îi trece.

Iepurele Relu îl întâlnește pe Castorul Radu

Iepurele Relu umbla vesel prin luminiș. Se gândea la morcovi crocanți, suculenți și portocalii. Gândul i-a fost întrerupt de plânsul castorului Radu aflat în suferință. A știut că acesta este plânsul cuiva pe care îl dor dinții. Bineînțeles că și pe el l-au durut dinții. Toate rozătoarele au avut astfel de dureri.

-Dragul meu prieten, ce ai pățit?

-Uite,ce să pățesc? Ceea ce pățesc roțătoarele. Am mușcat dintr-o bucată de lemn, iar acum mă dor dinții.

-Îți trebuie rapid un consult la Omega Omnident, Radule!

-Ce este asta? Un centru spa?

-Poți să spui și așa, dar este o clinică dentară, un fel de spa pentru dinți, un loc unde vei găsi profesionalism, calitate și, mai ales, rezolvarea problemei tale cu dinții. Hai să-ți arăt și să-ți povestesc despre serviciile clinicii.

Clinica Omega Omnident este definită prin calitate și profesionalism, începând de la cel mai mic detaliu, până la cele mai înalte standarde. Echipa este formată din medici tineri și serioși, care s-au gândit că mai sunt mulți care au teamă de dentist, așa că, fac toate eforturile pentru o experiență plăcută, sănătoasă.

sursa foto: omegaomnident.ro

-Bine, bine, dar problema mea își poate găsi soluția și vindecarea, aici, la clinica asta de care spui tu?

-Bineînțeles. Clinica Omega Omnident oferă multiple servicii precum:profilaxie, ortodontie, pedodonție, chirurgie dento-alveolară, protetică, parodontologie, endodonție, implantologie. Cu siguranță, problema ta își va găsi vindecarea în una din aceste servicii cu nume ciudate, de ți se încurcă limba-n gură!

-Nu știu ce să zic. Dacă mă va durea? Dacă voi începe să plâng sau dacă mușc din greșeală pe cineva? Cu dinții ăștia mari nu e de glumit.

sursa foto: omegaomnident.ro

-Radule, te înțeleg perfect! Dantura este un subiect sensibil, care ne preocupă pe amândoi. Să ai dantură sănătoasă este un lucru ce necesită responsabilitate, stăruință, consecvență. Putem merge chiar și acum, pentru că Omega Omnident oferă servicii de urgență non-stop. Și cu ocazia asta, imi fac și eu un detartraj și o albire dentară. Bine, mă încântă și fațetele.

Legenda spune că Iepurele Relu și Castorul Radu au plecat împăcați spre clinică. Acolo au primit suportul medical de care aveau nevoie, iar dinții lor au fost reparați.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: