Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Scriu

Ce fel de Crăciun preferi? Liniștit sau agitat?

Vine un moment în viață când tot ceea ce ai adunat, fie material, financiar, uman, tot ceea ce-ți dorești sunt niște lucruri simple.

Vine un anumit moment în viață când tot ceea ce te mulțumește este un mare „nimic”, ori un mare cuvânt „liniște”. Nu vreau să sune ca și cum liniștea e un nimic, ci doar faptul că pentru a avea liniște  ai nevoie de… mai nimic.

Înainte să citești mai departe, îți recomand să dai play.

Imaginează-ți ziua aia mare, pentru care o întreagă lume își consumă energia, resursele financiare și emoționale, în care să nu faci nimic. Să fii izolat, acasă la tine sau într-o cabană de munte, alături de cei dragi, persoane apropiate. Brad de Crăciun modest, micuț, dar împodobit cu iubire. Copilul mai sărac cu câteva jucării, dar mai bogat cu doi părinți prezenți. Bucate mai puține, dar de o mie de ori mai gustoase decât cele multe de la supermarket.

Fără telefon, fără internet, fără postări cu filtru pe instagram, fără check in pe facebook, fără muzică de petrecere, eventual cu viscolul care îți cântă pe la geamuri; să ningă cu fulgi mari de zăpadă, exact ca în povești; lumină caldă de lumânare, ceaiuri aburinde pe la nas, pături groase și pufoase, râsete nevinovate de copil, îmbrățișări sincere de împăcare.

Știu, unele persoane, și cunosc și eu câteva, au strâmbat din nas și și-au mai pus o pătură pe ei când au citit partea cu viscolul, și nici măcar nu au dat play clipului (nici nu știți ce pierdeți). Aceste persoane, și le respectăm decizia, au nevoie de magie și spectacol. De farmecul, exuberanța și energia  altor persoane. Eventual un spectacol de teatru, poate o Operă Comică pentru Copiii?

Vă faceți încălzirea mai devreme, pe 4 decembrie Opera Comică pentru Copii organizează cea de-a patra ediție a spectacolului Poveste de Crăciun la Sala Polivalentă din București. Poveste de Crăciun (vârsta recomandată: +7 ani)  este un spectacol mozaic în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reunește nume mari din artele spectacolului și nu numai. Publicul va avea ocazia să ia parte la momente cu artiștii lirici și Baletul Operei Comice pentru Copii, dar și cu mulți invitați surpriză.

În final ce alegi?

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: