Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Copii și părinți Nod'n gât

Ce panaramă ești !

(În primul rând vreau să atrag atenția că la acest cuvânt-panaramă- blogspotul l-a marcat ca fiind un cuvânt scris greșit.)

Nu m-ar fi deranjat dacă auzeam acest cuvânt de la un cocalar spus prietenei lui.
M-a intrigat că fost rostit de o mamă pentru copilul ei. În parc. Pentru că acesta avut o divergență cu un alt copil care a ieșit cam urât.
Și mă-sa s-a gândit că nu ar prinde rău o urecheală, eventual și
o înjurătură ca să fie all inclusive.

În altă zi un părinte cu ai săi doi copii în parc. Cel mare de vreo 8-10 ani , având autism, cel mic vreo 1,5-2 ani fără probleme. Evident tatăl îi dădea atenție mai multă celui mic, verbaliza cu el, pe când cel mare era lăsat să facă ce vrea, adică nimic. Iar când acesta se făcuse tot numai salivă pe barbă, taică-su l-a șters așa…foarte agresiv cu gluga bluzei. Dacă era taică-su…
Se simțea în atitudinea adultului (am decis să-l numesc așa pentru că după dragostea pe care i-o arăta nu era tatăl său) că îi era frică să nu fie rănit cel mic de cel mare, însă copilul cel mare chiar părea să aibă intenții bune. Au făcut poștă o sticlă de apă, evident primul a fost cel mic, adultul care a dat de câteva ori pe gât sticla, la urmă băiatul cel mare, căruia i-a rămas apă cât să te clătești în gură puțin și era așa cald afară. De parcă nu ar fi fost de ajuns dar i-a mai și luat sticla de la gură forțat ca să-i dea celui mic să se joace cu ea.
Nu știu dar…după cum se ferea băiatul cel mare de adult cred că și-o mai lua după ceafă. Părerea mea.
Am asistam la scena asta care s-a petrecum foarte repede. Mi-aș fi dorit să mai stea în parc, aș fi vrut să sun la poliție.

Ar fi cazul să  nu îi mai numim pe acești adulți părinți pentru că nu sunt !!!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: