Treburi lumeşti

Cea mai buna pasta de dinti

Colgate, blend-a-med, aquafresh, sensodyne, cu fluor, cu calciu, cu cristale swarovski [ :)) ], cele care cica albesc dintii in 14 zile, altele iti pastreaza respiratia proaspata 12 ore, altele sunt pentru noapte, pentru dinti sensibili, altele cu tot felul de ierburi, cu propolis ,altele mai scumpe, altele mai ieftine. Am incercat de toate, sa vad domn’le care-i mai buna. Cacaturi. Toate sunt la fel, difera mirosul, pretul, marca. Asa cum altele colectioneaza pantofi, eu colectionam pasta de dinti, o foloseam si apoi trageam concluzii: ii buna/nu-i buna, isi merita banii sau nu.

Bineinteles ca nu toate isi meritau banii. Adica sa dai pe o pasta de dinti (care pretinde ca-ti face la dinti nu-stiu-ce ) de 2 sau 3 ori mai mult ca pe una obisnuita nu este rentabil, in conditiile in care toate sunt la fel.
Si acum te intrebi care e cea mai buna pasta de dinti. Sa-ti dau un exemplu: lucrezi cu publicul si iti vine un client cu gura care ii miroase (emana miros numai cat a deschis gura, nu-i nevoie sa te bagi in ea) a…ceapa (ca tot am patit-o azi). Nu stati de vorba mai mult de 30 de secunde. Dupa ce pleaca simti acel miros foarte puternic pana-n nari; dai cu deodorant, dar ceapa-i tare; se lupta deodorantul cu ceapa, se interpatrund si dupa cateva minute ceapa cedeaza.
Bun. Care-i cea mai buna pasta de dinti? Una (indiferent de marca,pret,poate si una ieftina) pe care sa o folosesti cu regularitate, poate si dupa ce mananci(ceapa), poate si o clatire zdravana cu apa de la robinet sau cu apa de gura.

E greu?
Spor la cumparat pasta de dinti !!!

Lasă un răspuns