Frumusețe

Chanel nr.5 ediție limitată. Sau cum să-i spui că e unică

Am avut marea surpriză să văd că moș Crăciun știe ce îmi doresc, că are gusturi fine și că un parfum fin este un cadou prețios.

Chanel nr.5 este un parfum atemporal, clasic, rafinat, creat cu dorința de a fi ceva special, ceva ce nu s-ar demoda niciodată.

Așa că…moș Crăciun a urmat exemplul lui Coco Chanel și mi-a adus în dar un Chanel nr. 5 în ediție limitată, chiar. Un parfum de 100 ml cu note de bază de chihlimbar, lemn de santal, mosc, patchouli, vanilie, vetiver, zibeta; cele de mijloc sunt iasomie, lacrămioare, trandafir; cele de vârf sunt aldehide, bergamota, extras din portocala amara, lamâie, Ylang-Ylang.

Acestă ediție limitată special creată pentru Crăciun, se poate găsi pe Le fragrance sau varianta clasică pe notino.

Este un cadou pe care nu îl așteptam, deși recunosc că îmi doream un parfum bun. Mă uit la el, îl miros, și încă nu îmi vine să cred că țin în mână o sticlă din cel mai vândut și apreciat parfum din lume.

Eu am perceput acest parfum ca un lucru extrem de special. Deși mi-l puteam cumpăra singură, am rămas plăcut impresionată de faptul că cineva s-a gândit la acest cadou. Mă măgulește și mă onorează acest cadou.

Abia aștept să-l port, deși …tare aș vrea să-l am cât mai mult timp.

Tu ce ai primit de la moșul?

Etichete: ,

Lasă un răspuns