Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Recenzii

Cosmetice cu miere de la Apidava

Cosmeticele cu miere sunt inspirate din cultura japoneză, ei valorifică mierea de salcâm. Cei de la Apidava, inspirați de acest lucru, au creeat cosmeticele cu miere, valorificând la maximum mierea noastră. Astfel că, produc cosmetice naturale, curate, fără parabeni.

Apidava produce miere de calitate superioară, obținută pe cale naturală, preoponderent din flora Transilvaniei și alte zone metalifere din România.

Mierea de albine este un produs care la noi în țară are succes, este considerat aurul naturii, atât ca valoare, cât și ca asemănarea fizică, culoarea.

Am mai făcut cunoștință cu produsele de la Apidava, îți las un link aici și și aici ca să afli părerea mea și despre alte produse de la ei.

Apidava mi-a trimis spre testare un pachet cu produse cu miere, niște produse delicioase.

Încep cu ceva dulce, ceva de mâncat:

Perle cu miere și lămâie

De fel, nu mănânc bomboane, însă pe acestea le-am consumat atunci când m-a durut gâtul. Mi-au calmat durerea și mi-au potolit usturimea, după doar două bomboane consumate. Iar acest lucru se datorează mierii și lămâii din compoziție. Altfel, pot fi consumate pe post de împrospătare a gurii.

Arată exact ca niște perluțe, galbene ca mierea. Nu sunt foarte dulci, dar sunt eficiente. Am mai avut perle cu anason și eucalipt, foarte eficiente și ele, și mai ales fără zahăr.

Crema de față cu miere și propolis

Este ambalată într-un borcănaș drăgălaș din sticlă, astfel produs nu se va altera, își păstrează calitatea. E ca un mic borcănaș cu miere delicioasă.

Beneficii:

-Hidratează intens, datorită mierii

-Reface pielea

-Ajută la refacerea elasticității pielii. Datorită acestor beneficii pielea va fi ajutată să lupte împotriva ridurilor.

-Propolisul are proprietati puternic antioxidante, datorita continutului in flavonoizi, iar efectele sale antibacteriene il recomanda pentru prevenirea aparitiei cosurilor si cicatrizarea ranilor.

-Este spornică, nu trebuie aplicată în cantități mari, depinde de gradul de hidratare a pielii.

Eu o văd potrivită pentru pielea uscată, chiar și matură, pentru pielea din jurul ochilor. Pentru pielea uscată de vânt și arsă de soare.

Săpunul cu propolis-Apidava

Este săpun vegetal, îmbogățit cu propolis și miere. Este un produs fabricat în Franța.

Propolisul dublează efectele antiseptice şi antiacneice ale mierii. În plus, propolisul are efect cicatrizant, fiind foarte eficient în vindecarea rănilor sau iritaţiilor pielii.

Mie îmi place că miroase delicios a miere, hidratează pielea și o curăță delicat. L-am folosit la spălatul mâinilor, dar vreau să-l încerc și pe corp.

Este în formă de fagure și arată așa de bine, cu greu m-am convins să-l folosesc. E un mic fagure de miere, iar la interor e plin cu miere delicioasă.

 

Apidava are o gamă largă de produse pe bază de miere și propolis, cosmetice și produse de îngrijire a pielii, dar și produse comestibile, chiar și coșuri cadou și mărturii pentru nunți și botezuri.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: