Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Recenzii

Cosmeticele Wibo încercate de mine

Wibo cosmetice

   Wibo este un brand polonez de cosmetice de înaltă calitate, la prețuri accesibile.

Îmi place atunci când descopăr produse noi de machiaj și să fie și bune. Pentru că uneori ai reticențe sau te gândești că poate dai greș cu ele.

Nu am pățit asta cu produse de la Wibo, despre care eu nu știam nimic. Dar, mulțumită evenimentului Danube Bloggers Meet am testat, și vin aici să vă spun câte ceva despre 3 produse de la ei:

Wibo cosmetice

Balsamul de unghii, creion de buze, pudra translucidă și luciul de buze cu ardei iute.

Balsam de unghii de la Wibo

Preferatul meu din toate cele 4 și din toate balsamurile de unghii pe care le-am încercat vreodată.

Wibo cosmetice

Deși în strat gros este alb, atunci când îl dai pe unghii devine o nuanță naturală, ușor transparentă, lucioasă. Iar dacă dai dublu strat e și mai bine.

Pe lângă aspect, care nu este de neglijat, are și rolul de a întări unghiile. Eu l-am folosit intent în ultima lună, iar rezultatele sunt super. Oferă rezistență unghiei și previne ruperea. Înainte folosisem un întăritor de unghii de la Avon care lăsase o culoare oranj pe unghii și nu ieșea nici cu dizolvant, dar după aplicarea acestui balsam am rezolvat și problema acesta. Nu mă pot pronunța dacă și repară unghia afectată în urma pilirii intense pentru manichiură semi sau cu gel, pentru că n-am folosit în ultima perioadă.

Luciul de buze cu ardei iute

Deși în primele secunde pișcă, mi-a lăsat o impresie bună. Oferă volum buzelor, strălucire, miroase delicios și e confortabil.

Wibo cosmetice
Wibo cosmeticeEu am nuanța 8, este un roz strălucitor ce reflectă în razele soarelui, și are un miros delicios de bomboane. Îți vine să-l mănânci, nu alta.

Wibo cosmetice

Pudră de fixare cu efect matifiant

Este o pudră de fixare, pudră cu făină de orez, ce oferă un aspect mat, fără să simți că porți pudră. Pentru tenurile mixte, o pudră de fixare, dar care nu se vede sau simte, este o mare bucurie.

Este pudră liberă, de aceea și aspectul lejer pe care îl oferă, e deajuns să treci o dată pensula prin pudră și să-ți atingi fața. Nu miroase a nimic, și asta e bine, are un sistem de dozaj bun, care nu-ți permite să iei prea mult produs.

Deși, în strat gros este albă, atunci când o așezi pe față devine transparentă. Asta înseamnă că nu va adăuga culoare tenului tău, deci elimini riscul de a alege greșit nuanța. Se potrivește oricărui tip de ten, ton sau subton, și poate fi reaplicată pe timpul zilei pentru retuș.

Eu am folosit-o în special pe frunte, acolo unde am exces de sebum, a matifiat frumos, nu s-a strâns în pliuri/riduri, nu mi-a provocat acnee sau alți monștri. E adevărat, nu am testat-o pe timp de căldură excesivă, însă faptul că se pretează pentru a fi reaplicabilă pe timpul zilei, după ce ți-ai absorbit sebumul, pentru mine este un produs bun.

Pentru mine, pudra asta este grozavă, mai ales că e și la un preț super, e până în 25-30 de lei.

Creion de buze

Deși nu prea folosesc creion de buze, m-am gândit că e timpul să folosesc. Creionul de buze se alege în funcție de culoarea rujului și este de preferat să fie cât mai aproape de nuanța acestuia. Astfel creionul de buze va împiedica rujul să se întindă, iar dacă umpli și buzele cu creion, rujul va rezista mai mult.

Wibo cosmetice

Eu am primit nuanța 5, un nude care se potrivește cu multe din rujurile mele. Mai ales că are ascuțioare la capătul celălat, deși el este retractabil. Acest lucru mă va ajuta să-i dau o formă ascuțită, facilitând aplicarea produsului.

Îl ador și pe acesta, pentru culoarea sa plină, pigmentată și pentru rezistență. Nu se ia cu apă, trebuie neapărat demachiere.

Sunt foarte încântată de aceste produse, pe lângă calitatea lor, ambalajele sunt profi, elegante, rezistente. Voi deveni fan cosmetice Wibo, mai ales că gama lor de produse este variată și se găsesc și în Kendra beauty cosmetics.

25 aprilie 2020

5 comentarii

 1. Lorena Anamaria Zamfir spune:

  Toate cred că sunt foarte bune, dar mar tenta să folosesc rujul lichid cu efect de mărire a buzelor!💋👍

 2. Dă un aspect mai voluminos buzelor.

 3. Valeria Chertes spune:

  Foarte faine produse.

 4. Tarniceru Marioara spune:

  poti sa imi spui si mie cum se ia pudra pe pensula, pentru ca este acoperita cu ceva transparent si cu gaurele.si nu inteleg pentru ca chestia aia nu iese afara!

 5. Eu întorc recipientul cu susul în jos, apoi scot capacul și iau pudra cu pensulă, fie din capac, fie din celălalt capac cu găuri.
  Spor să-ți fie de folos!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: