Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Fără categorie Scriu

Cum am ajuns să-mi placă și mașinile pe lângă farduri (P)

Sixt sh

Știu cum sună, acestă Roxana Ciuhulescu a familiei mele.

Pasiunea mea (deși e cam mult spus pasiune, hai să-i spun atracție) pentru mașini și șofat există încă din copilărie, când învățasem reguli și indicatoare odată cu tata și fratele meu. Îmi plăcea așa de mult încât abandonam și păpușile și alte jucării, iar eu eram un copil care s-a jucat mult, până în adolescență.

Cred că la momentul respectiv, îmi plăcea mai mult să mă uit la indicatoare rutiere decât la desene animate.

Era, practic, visul meu să fac mai repede 18 ani, să pot avea dreptul de a da de permis. Era visul prin care respiram, trăiam pentru el.

„Când aveam posibilitatea să-mi îndeplinesc visul, mi-am dat seama că și pasiunile îmbătrânesc.” Octavian Paler

Ei bine…când mă apropiam de vârsta potrivită, se stingea și dorința acesta cu mașinile și șofatul. Mă cuprindea teama de mașină, de condus, că nu voi fi în stare să țin volanul drept, că mă voi ciocni de alte mașini, că voi fi PRAF ȘI PULBERE.

Și cum prima dragoste nu se uită (vorba aia!), a avut grijă cineva să-mi stârnească din nou pasiunea pentru mașini. Și în prezent dețin permis, categoria B, și pe deasupra mai și conduc. De 2 ani.

Am o mașină mică, SH, am îmbrățișat ideea de a cumpăra o mașină de tip SH, a fost cea mai bună soluție pentru mine.

Pentru o începătoare, cum am fost eu, sau pentru cei cu buget redus, dar totuși care își doresc să și ajungă în parcare în siguranță sau nu-i curgă uleiul de servă non-stop, cum am pățit eu…e bine de știut că cei de la Sixt SH  au o gamă largă de servicii, fie că vrei să achiziționezi sau să închiriezi o mașină.

 

mașină sh
mașină sh

Știm cu toții cât de utilă este o mașină. Mai ales când pleci în vacanțe. La mare sau la munte, prin oraș, la  cumpărături sau la serviciu, mașina poate fi „the new best friend”, indiferent de cât de mică este. Și spun asta pentru că, deși mașina mea o umpli cu 2 sacoșe, ne ajută mult.

Bineînțeles că mi-aș dori una mai mare, măcar la portbagaj. Să putem pleca relaxați la mare cu cortul. Ca să stai cu cortul îți trebuiesc multe bagaje:pături groase, izopren, perne și alte acareturi. Cosmetice și jucării de nisip pe care nu le vom folosi, desigur, dar care sunt bune să le ai în bagaj. Că atunci te apucă cheful, când nu le ai.

O mașină cu 5 uși e tot ce ne trebuie, fii-mea mereu spune că își dorește foarte mult. Da…și să fie roșie. Ai auzit, tati? Hai că cei de la Sixt SH dau primul schimb de ulei gratuit. Mă întreb dacă mi-o dă și gata alimentată cu benzină. 🙂

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: