Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

campanii

Cum ne place să ne petrecem timpul? (P)

Când spui – acasă –  te gândești din start la un loc special, un loc misterios și extrem de personal. Când ești acasă nu are cum să fie rău orice ar fi. Pentru că acasă îți dai jos armura de fier care te apără de răutățile celor din jur și de săbiile lor. Îți dai masca jos și îți pui ce haine vrei. Te uiți la ce film ai tu chef, nu ce au alții chef. Poți să țipi, să plângi, să stai cu rimelul scurs pe față și să te holbezi 2 ore în oglindă la punctele negre de pe nas. Ești acasă la tine.
Sau poți să faci o seară memorabilă, să umpli cada cu spumă delicioasă, să-ți torni în pahar un vin rece și să citești „Fata din tren” chiar acolo.
Pentru că pentru mine acasă este un refugiu, un întreg, un ceva necesar, o inspirație, timpul meu liber este sfânt după orele obositoare de la serviciu. Ador să fiu acasă. Ador și să nu fac nimic. Sau să nu fac nimic cu bărbatul și copilul meu.

Serile de început de toamnă desprinse din povești când ne chinuim să scoatem cina la timp. Măcar așa am o scuză pentru vasele nespălate de după. Neapărat îmi trebuie o mașină de spălat vase.

Dimineți prelungite la cafea cu discuții despre seri romantice cu sex nebun care eșuează lamentabil pentru că mă adoarme copilul pe mine îl loc să fie invers.

Mese copioase cu prietenii care se întind până dimineață.

Seri în care tati citește cu talent zero dialogurile din Mica Sirenă.

Odihna la prânz îngrămădiți toți trei într-un pat.

Momentele noastre artistice. Trupa de șoc care sperie porumbeii de la geamuri. Doi chitariști și un solist vocal fără versurile la el. Dar primim ropote de aplauze și bis-uri tot de la noi.

Joaca de-a animalele sălbatice și cum-face-animalul-x.

Interpretarea în stil propriu o scenetă cu leșin din nelipsita „Mica Sirenă.”

Timpul nostru petrecut acasă este fără îndoială special pentru noi și încercăm mereu să fie așa. Dar dorim să diversificăm. Așa că dăm fuguța și în oraș. Luăm ba prânzul, nelipsita joacă în parc chiar dacă e frig sau ninge, vizita la părinți, ba teatru, spectacole, cântări în aer liber și mai și colindăm magazine.Dacă la magazinele de haine terminăm repede, pentru că bărbații n-au răbdare pentru cele 5 perechi de pantaloni pe care vrem noi sa-i probăm, la magazinele de amenajări interioare ne distindem amândoi.
Eu sunt îndrăgostită de amenajări interioare și decorațiuni și visez la o bucătărie mare, deschisă. Bineînțeles, îi trebuie un blat pe măsură, cum ar fi piatra naturală. Și am aflat de stona.ro, care de curând și- a lansat un magazin online foarte bine pus la punct . E o divizie de retail a Algabeth Stone Group, ce deține 6 cariere de piatră naturală în întreaga lume și peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 țări.
E un site/magazin online foarte bine documentat, cu lecții bogate de geografie /geologie și cu fotografii reușite . De departe preferatul meu este travertinul :

 Este utilizat pentru construcții, podele, blaturi de bucătărie și baie, elemente decorative. Este rustic și robust, de durată, cu un aspect distinctiv.Nu îmi displace nici onixul, iar eleganța marmurei este copleșitoare.

 Pentru a sărbători deschiderea magazinului online , stona.ro va organiza „Ziua porților deschise„, (cu vizitarea fabricii de prelucrare a pietrei) pe data de 13,14 și 15 octombrie 2016 la sediul de lângă Ploiești. Și e minunat că se asigură transport dus – întors din București, iar pentru 13 octombrie transport pentru Brașov. O rezervare din timp nu strică, chiar aici. Pentru evenimentul acesta chiar merită să îți iei concediu. Chiar dacă nu ai de gând să construiești ceva sau să decorezi, aceste pietre merită să îți încânte ochii, e un deliciu care nu îngrașă. Este un mod plăcut de a-ți petrece timpul liber în afara locuinței.

(Fotografiile sunt preluate de pe blogul stona.ro)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: