Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător Scriu

Cum să ieși în evidență cu Printado

Cea mai originală idee de a-ți face cunoscută afacerea, produsul, magazinul, blogul sau pur și simplu vrei niște produse unice, soluția este să le personalizezi.

printado
printado

 

 

De exemplu, eu nu aveam niciun tricou personalizat cu adresa blogului meu, iar cineva, adică Printado s-a gândit la asta, și le foarte mulțumesc!

Știi vorba aia, dacă îți place așa tare de mine, o să-ți fac un tricou cu mine!

Așa și eu!!

Printado ne-a fost partener de nădejde la Danube Bloggers Meet și ne-a oferit câte un tricou personalizat cu numele evenimentului, nu care cumva să uităm vreodată, și adresa blogului nostru.

Nu știu cine s-a gândit la logo, dacă vreuna dintre fetele organizatoare  sau cei de la Printado, însă îmi place atât de multtt! E reprezentativ pentru orașul nostru, o barcă pe valuri.

 

Am fost încântată de ideea acestui produs, în primul rând pentru noutatea pe care o aduce acest tricou personalizat, și în al doilea rând faptul că oamenii din spatele brandului Printado sunt de-ai mei, gălățeni. Ca o paranteză și totodată ca o mică promisiune, am de gând să vă aduc în atenție branduri originale și produse locale, pentru că Galațiul are așa ceva.

Noul meu tricou de la Printado.ro

Soțul meu, mare fan tricouri personalizate a făcut niște ochi mari când a văzut noul meu tricou, încât, dacă ar fi fost o mărime mai mare, cu siguranță îl trecea la el în garderobă.

Ce m-a salvat? Faptul că noul meu tricou nu este tricou cu burtă. Prietenii știu de ce!!  :))

printado
printado

 

Pe lângă faptul că noul meu tricou personalizat are adresa blogului meu, deciiii pot să-i fac publicitate și altfel, lumea va știu că sunt un Danube Blogger, tricoul este mai mult decât purtabil, pentru că:

  • este confecționat din material de bună calitate, este moale și confortabil pe piele. Chiar în timp ce scriu acest articol port noul meu tricou personalizat.
  • printul este de calitate, nici nu se simte printul atunci când îl atingi cu mâna. Printurile acelea în relief sau tip abțipild nu au durată mare de viață și nu-s pe placul meu.
  • soțul meu, mare consumator de tricouri personalizate și-a exprimat încântarea cu referire la calitatea generală a acestui tricou.
printado
printado

 

Ce mai poți personaliza la Printado?

Printado oferă, în principal, o mulțime de idei de printuri, de la tricouri cu mesaje haioase, rock, de familie, cu tema Crăciun, personaje, cu sărbători, geek…sau poți să-ți creezi propriul tricou personalizat, așa cum am făcut noi.

Poți să-ți alegi culoarea tricoului, mărimea, iar apoi ai liber la creație. Știi tu, sky is the limit!!!

Au imagi tare drăguțe și ingenioase, chiar și pentru copii, mai nou și mesajul: „Totul va fi bine. Stăm acasă!”

Pe noi sigur ne-a câștigat de fani, iar voi dacă vă doriți un tricou unic, care să vă scoate în evidență, intrați pe Printado.ro și alegeți-vă un tricou cu care să faceți furori.

4 comentarii

  1. Valeria Chertes spune:

    Îmi place foarte mult tricoul .

  2. Mulțumesc!!

  3. Pe langa asta, putem adauga ca iti poti face propriul magazin online de tricouri personalizate! Asa iti poti tine aproape publicul, cu tricouri imprimate cu gandurile tale! 😀

  4. Mulțumesc pentru pont!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: