Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător Vise colorate

Danube bloggers meet 2020

danube bloggers

Danube bloggers meet 2020 este primul eveniment de genul acesta la care particip și eu. Este un eveniment care stânge laolaltă bloggeri curioși și pasionați, pregătiți și dornici de scris, testare, poze și altele.

danube bloggers
danube bloggers

Deși pasiunea mea pentru blog este veche, de vreo 1-2 ani am început să mă gândesc mai serios la asta și să particip la concursuri și alte evenimente din care ai și altceva de câștigat, în afară de experiență.

Așa că, frumosul eveniment, despre care eu până acum știam doar din online, fotografii, articole, s-a întâmplat și în Galați. Datorită faptului că de ceva timp am început să abordez pe blog și partea de frumusețe, îngrijirea pielii și a corpului, această întâlnire cu alte fete bloggerițe din Galați a picat fix la timp.

danube bloggers
danube bloggers

Ne-au găzduit cei de la Gamberetti, unde mâncarea este delicioasă, iar personalul amabil și ne-au ajutat cu ce am mai avut noi nevoie, ba o muzică, ba un prelungitor, ne-au adus mâncarea și băuturile repede și bine. Așadar, un loc cochet pentru niște fete…cochete.

Pastele mele cu pui au fost delicioase, nu numai pentru că îmi era foarte foame, erau bune pentru că așa le făcuse bucătarul. Acest loc nu este de ratat, vă spun!

Care e treaba cu Danube bloggers meet?

Comunitatea de bloggeri este destul de unită, să știți. Cel puțin în ultima perioadă eu asta am văzut și  am văzut și ieri la această întâlnire. O mulțime de fete care știu să se ajute între ele, care oferă și primesc ajutor, întind mâini, se îmbrățișează, se sfătuiesc. E un lucru mare.

Iar eu nu știam că sunt atâtea bloggerițe din Galați-Brăila, și din ce am înțeles nu au fost toate, mai sunt bloggerițe, însă din diverse motive nu au putut ajunge.

De ce a fost nevoie de Danube bloggers meet?

Știți și voi că bloggeri petrec mult timp în fața calculatorului, scriind articole, ori pe telefon dând shar-uri, răspunzând la comentariile fanilor. Ei bine, mai au și ei nevoie să evadeze din online și să vină în offline. Asta s-a întâmplat ieri, pe 7 martie, la Galați. O mare de fete care scriu despre frumusețe, cărți, lifestyle…s-au întâlnit ca să petreacă timp de calitate.

Și pentru că tot la bloguri ne-au stat gândurile, am avut colaboratori care ne-au susținut cauza și ne-au făcut pe plac: ne-au dat de muncit, de gândit, de testat produse, de scris adică.

danube bloggers
danube bloggers

 

danube bloggers
danube bloggers

 

danube bloggers
danube bloggers

 

danube bloggers

Bineînțeles, fără Cătălina Coman de la Porția de citit, Paula Caraman de la Lucruri privite de jos în sus, Cristina Barbieru de la Beauty with Criss și Ramona Gheorghe de la Rokolla, cele care s-au dat peste cap de 3 ori, exact ca-n basme, acești colaboratori nu s-ar fi adunat, iar afișul nostru nu ar fi fost acolo fără Adriana Ivan de la Adriana Ivan.ro

Pe acestă cale vreau să le mulțumesc fetelor că m-au primit la ele în gașcă, eu nu prea eram cu găștile când eram adolescentă, măcar acum. Și să le mulțumesc și colaboratorilor noștri, bineînțeles:

danube bloggers

Printado, Beauty One, Drag de quilling,Green Lab, RecipienteCosmetice, LONCOLOR, Nutrivita.ro, Nestlé, Yves Rocher, Jonzac, SaraTremo,Infinite Love, Life Care, Editura RAO, PellAmar Cosmetics, Perspirex, Debonaire, PR Avenue, Pick N Dazzle Romania, Famous Luxury Perfumes, Smart Protection, Farmasi, Nomasvello Braila, NomasvelloMazepa Galati, Aron Catalina, Narah.ro, Mondelez Romania, Smyk, Sano, LumeaLavandei, Eladerm, Accessories by Ioana Fodor, Corint Junior, Editura Casa, Libris.ro, Editura ALL, Faunus Plant, ColecțiiDulci, Casuta cu flori, Ravensburger Romania, GraveazaPovestea Ta, Doctor Display, Confident, Apidava, Wibo Cosmetics România, VivaNatura, triodeluxe.ro, Grecostevia, Farmec , SaraFlowerDesign, GeorgescuOana, TeaTree.

Urmează o perioadă de testare și abia aștept să expun aici păreri și impresii despre produse, pentru că sunt minunate.

 

 

13 comentarii

 1. Multumim pentru cuvintele frumoase si ca ai dat curs invitatiei noastre de a participa la Danube Bloggers Meet.
  Ma bucur ca te-am cunoscut si sper sa ne mai vedem si cu alte ocazii. Spor la testat si la scris, o perioada buna de timp o sa ai mult de munca 🙂

 2. Mulțumesc, Paula! Spor la testat și la scris!

 3. Valeria Chertes spune:

  Felicitări fetelor pentru tot ceea ce faceți!

 4. Mulțumim! Ne străduim.

 5. […] comercializează) brățări din aur sau argint. Un concept despre care eu nu am auzit, până la Danube bloggers meet 2020. Și îmi doresc mult ca voi să aflați de ei. Pentru că […]

 6. […] pentru că am primit un parfum Infinite Love K166 la Danube Bloggers Meet de pe 7 martie, am primit provocarea să vă vorbesc despre el. Și chiar această recenzie va fi […]

 7. […] Danube Bloggers Meet, Ravensburger ne-a fost alături și ne-a oferit câte un puzzle premium de 500 de […]

 8. […] Citește și Danube Bloggers Meet […]

 9. […] Așa că, le mulțumesc celor de la Corint Junior că ne-au fost alături la Danube Bloggers Meet. […]

 10. […] Citește și Danube Bloggers Meet […]

 11. […] am primit parfumul Shine în cadrul unui eveniment între bloggeri, și mare mi-a fost mirarea să descopăr un parfum pe placul […]

 12. […] bucur că am avut ocazia să testez produsele acestea, Gerovital ne-a fost alături la Danube bloggers meet. Vă recomand produsele acestea, în primul rând pentru că sunt de calitate, sunt produsele unor […]

 13. […] bucur că am avut ocazia să testez produsele acestea, Gerovital ne-a fost alături la Danube bloggers meet. Vă recomand produsele acestea, în primul rând pentru că sunt de calitate, sunt produsele unor […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: