Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Fără categorie

Dăruiește credit cu încarcă.ro și câștigi timp

Dăruiește credit Orange, Vodafone sau Telekom și fii mai aproape de cei pe care nu-i poți vedea. Beneficiază de încărcare online Orange, simplu, rapid și comod. 

Probabil că cea mai grea parte din toată povestea cu covid, cu izolarea, distanțarea socială, șomajul, este să nu poți fi aproape de cei dragi, de prieteni, de familie. Știu că pentru mulți dintre noi sărbătorile înseamnă apropiere, reuniune, stat la taclare, masă mare și îmbelșugată. Pentru mulți alții înseamnă plecatul spre casă, așteptarea rudelor plecate prin țări străine. Nu toată lumea trebuie să traverseze doar o stradă ca să fie alături de familie. Unii au de traversat oceane, de mers mulți kilometri cu mașina, stat prin vămi, făcut foamea prin țări străine ca să economisească bani pentru venit acasă.

Sunt oameni care n-au mai plecat acasă în țara lor, de câțiva ani buni. Alții nu mai știu cum arată mama sau tata. Nu mai știu ce înseamnă o vorbă bună, un zâmbet sincer de încurajare, o dragoste necondiționată. Pentru că să stai printre străini nu este întotdeauna comod și ușor. Asta dacă nu ai toată familia cu tine.

De câte ori aceste familii nu au trimis pachete pline cu mâncăruri, care mai de care mai gustoase, mai aromate? Câte pachete de mălai, borș și leuștean nu au fost trimise de-a lungul vremii? Câte pachete de cafea scumpă, ciocolată belgiană, ulei de măsline veritabil, sticle de vin și parfumuri scumpe nu au fost trimise în țară?

Știu, perioada acesta ne distanțează fizic. Însă putem fi alături de cei pe care îi iubim și altfel. Putem vorbi la telefon, putem face videoconferințe cu mamaia și tataia de la ei din curte, putem să ne bem cafeaua cu mama la telefon, putem discuta despre serialul preferat cu buna noastră prietenă.

De ce să-ți încarci cartela la încarcă.ro?

Dăruiește credit
Dăruiește credit
  • Pentru că ai nevoie de credit. Toată lumea are nevoie de credit acum și cam în orice perioadă a anului. Toată lumea vorbește la telefon, pentru că suntem, din fire, vorbăreți și pentru că vorbind despre probleme vom trece mai ușor peste ele.
  • Pentru că toate magazine de cartele se vor închide în zilele de sărbători, așa cum este și normal. Toată lumea are nevoie de liber pentru a sta cu familia sau pentru a se odihni. Acum este o ocazie bună să înveți să reîncarci online.
  • Pentru că este mai comod de acasă, de pe drum. Eu utilizam acest tip de reîncărcare și înainte de pandemie. Îmi încarc online de acasă, stând în pat sau amestecând în mâncare, stând pe balcon cu o cafea în cealaltă mână.
  • Pentru că în acest fel evit să ies afară. Să-ți încarci cartela poate fi o necesitate, așa că, prin o încărcare Orange online, evit să ies afară.
  • Pentru că se economisește hârtie. Încerc, pe cât posibil, să evit să tipăresc lucruri de care nu am nevoie exclusiv pe hârtie. Cum ar fi acel cod de reîncărcare. De ce să-l tipăresc pe hârtie, când pot să-mi încarc cartela fără nicio risipă de hârtie?
  • Pentru că au prețuri bune. Nu există costuri adăugate.
  • Pentru că poți face o bucurie unui prieten, unei bunicuțe, unei mame, care poate acum nu-și permite să-și încarce cartela, dar vrei să-l ajuți fără să se simtă incomod. Sau poate vrei doar să-i faci o bucurie, dacă tot nu puteți bea o cafea împreună. Așa îi faci o bucurie folositoare, utilă.

Ce servicii oferă încarcă.ro?

Pe încarcă.ro poți face reîncărcare online Orange, Vodafone sau Telekom. Beneficiezi în continuare de bonusurile oferite la o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom, serviciul este accesibil non-stop, tranzacțiile sunt criptate, 100% sigure.

Cu siguranță vei avea nevoie de credit ca să-ți suni mama să o întrebi câte ouă se pun la cozonac, chiar dacă internetul este plin de rețete, poate o bunică vrea să întrebe nepoții cum face să intre pe facebook; poate un copilaș vrea să-și audă tatăl plecat în străinătate; poate vrei să mai afli ce mâncăruri a mai gătit vecina; poate suni o prietenă să o încurajezi pentru un necaz pe care l-a pățit recent. Sau pur și simplu vrei să auzi pe cineva drag!

Ocazii sunt, limbarniță avem, cozonacii mai lipsesc!!

1 comentariu

  1. Valeria Chertes spune:

    Mulțumim pentru recomandare!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: