Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător Scriu

De câte ori n-ai zis:„de luni încep”?

De luni, de la 1, de săptămâna viitoare, de luna viitoare, de la anul???

Ne trezim de multe ori că amânăm începerea unui lucru pentru că ne este silă sau frică. Frica de necunoscut sau de eșec.

De câte ori n-am spus noi că ne apucăm să facem ceva și n-am mai făcut? Pentru că ne lipsea motivația sau poate ne lipsea îndrumarea, sfatul, ghidul.

Știu că pentru acele persoane ce vor să slăbească, acel „mă apuc de luni de dietă” este un lucru chinuitor și sunt convinsă că nu este un lucru ușor să ții mereu cont de ceea ce mănânci, cât și când. Tocmai ideea de „n-ai voie” este ceea ce împiedică pe multe persoane să aibă succes cu slăbitul.

Vreau să-ți propun o soluție: să slăbești deștept.

Reset:slăbește deștept este un program online de nutriție care te învață cum să slăbești deștept, eliminând stresul unei diete .

Reset îți oferă:

  • un plan de nutriție personalizat
  • jurnal alimentar
  • cursuri nutriționale
  • rețete
  • feed-back săptămânal din partea unui nutriționist
  •  

Adică înveți să slăbești sănătos, echilibrat, fără să te înfometezi, urmând un plan alimentar personalizat, alcătuit corect.

 

Dacă îți surâde ideea, te invit să arunci un ochi și pe reset:slăbește deștept, de unde să-ți iei mai multă informație, apoi te aștept aici să-ți ofer un cadou: un voucher de 10% pentru program. Codul este CL2019.

Succes!

2 comentarii

  1. Foarte bun site-ul, multumesc pentru postare.

  2. Cu plăcere.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: