Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Fără categorie

De ce am rămas în continuare în AVON?

De ce am rămas în continuare în AVON, deși au trecut mai bine de 10 ani?

Am participat săptămâna trecută la o conferință dedicată reprezentaților AVON de unde am plecat cu o energie bună și cu idei de business.

Sunt reprezentant AVON de peste 10 ani și chiar dacă nu am plasat comenzi constant în toți acești ani, am rămas oarecum fidelă acestui brand, a unor produse a acestui brand, deși am încercat și alte produse de la altă marcă.

Nu mi se potrivesc toate produsele, probabil nici nu le-am testat pe toate, cert este că cele pe care le-am încercat nu mi-au dat alergii sau iritații. Iar acest lucru mă bucură mult.

conferința reprezentanților AVON 2019

Pe lângă prețurile accesibile și produsele destul de ok, am rămas în AVON pentru că se preocupă constant să-și fidelizeze reprezentanții și să-i învețe cum să vândă produsele fără să-i mintă pe clienții săi.

Dacă vreun reprezentant AVON a încercat să te păcălească cum că un produs ți s-ar potrivi, deși era clar că nu era pentru tipul tău de ten, eu zic să-ți cauți alt reprezentant, pentru că, în primul rând, AVON își dorește clienți mulțumiți de produsele sale.

Ca reprezentant AVON dispui de numeroase instrumente de promovare, ești la curent cu tot ce va apărea în broșură înaintea tuturor, poți să-ți cumperi produse la prețuri speciale, ai discount până la 40%, poți returna produsele dacă nu ți se potrivesc sau dacă te-ai răzgândit, și poți să-ți dezvolți propria afacere.

Dacă ești din Galați și îți dorești să afli mai multe despre programul AVON, cum poți deveni reprezentant AVON și ce beneficii există, îmi poți scrie la contact@catalinalungu.ro, și te voi îndrepta spre liderul meu ca să-ți povestească mai multe.

conferința reprezentanților AVON 2019

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: