Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Scriu

De ce merită să citești bloguri

blogging
blogging
Să citești bloguri nu este un trend care trebuie urmărit, un moft, ci este un obicei care îți poate influența și transforma  viața în bine.

Eu îți dau câteva motive pentru care ar trebui să acorzi mai mult credit celor care scriu pe bloguri, să privești cu alți ochi atunci când îți ajunge în fața ochilor un astfel de articol. Așadar:

  • Există multe bloguri deținute de persoane cu meserii importante care transmit informație gratis pe blogul lor. Cu siguranță nu îți va da rețeta de medicamente, leacul cancerului, nu îți va da consultații pe blog dar…îți poate transmite din meseria lor. Eu urmăresc un stomatolog, un medic cardiolog, profesor.
  • Unele bloguri sunt create din pasiune pentru ceva: cărți,haine, cosmetice, călătorii, contabilitate/afaceri, copii, gramatică etc. Îți poți imagina cât timp și informație investesc acești oameni pentru a ajunge informația la noi, gratis???
  • Alții sunt pasionați de scris, alții sunt scriitori de meserie. Ei scriu din inimă, din experiențele lor personale, despre viața lor, cu bune, cu rele.
  • Poți afla lucruri faine și interesante de pe bloguri. Unii bloggeri sunt plătiți pentru a testa un lucru, apoi să scrie pe blog cum se folosește, avantaje și dezavantajele lui, imagini, dimensiuni, costuri, plus mullteee alte lucruri în funcție de categoria sa.
  • Sunt bloguri de tutoriale:desen, machiaj, păr, decorațiuni, it și calculatoare.
  • Bloguri de parenting de unde că problema ta o mai are și altcineva și e ok , rețete culinare.
  • Pe lângă toată informația pe care o primești, repet gratis, nu ai pauze publicitate, nu-ți place poți să închizi pagina și nu te mai deranjează niciodată, nu e plin de reclame și un singur articol, ca la unele reviste. Poți și câștiga premii participând la concursurile lor postând comentarii și dând share pe facebook.

De toate pentru toți. Ideea e că merită să citești bloguri sau chiar să te apuci și tu să scrii pe unul. Unii bloggeri din asta trăiesc, mănâncă, respiră din blog. Bineînțeles, munca e pe măsură.

3 comentarii

  1. Eu am aflat multe lucruri de pe blogurile pe care le urmaresc: solutii de curatare (facute in casa), retete de sapun lichid, creme de fata, ponturi pt ordinea si curatenia din casa, despre sarbatori, traditii, obiceiuri, despre alimentatia sanatoasa, meniul copiilor, activitati, despre filme, carti, destinatii de vacanta, despre produse cosmetice, produse de ingrijire, despre termopane si amenajarea locuintei etc. As incuraja blogging-ul lasand comentarii la articolele care m-au interesat si trimitand link-uri utile prietenilor care, desi nu au blog, sunt intersati de un produs sau de-un subiect.

  2. Super. Așa am făcut și eu.

  3. Televizorul il deschid extrem de rar, dar pe bloguri intru zilnic. E ca si cum as citi ziarul, dimineata la cafea. Face parte din rutina zilnica si ma simt foarte bine in timp ce-mi savurez cafeaua in fata laptop’ului. 🙂 Plus ca e misto sa sustii bloggerii care iti plac, lasandu-le comentarii la articole atunci cand ai ceva de spus.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: