Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător

De ce să folosești folie mată antireflex pentru telefonul tău? (P)

Se spune că trăim în era tehnologiei, că tot ce ne înconjoară a devenit electronic și digital. Tot ce folosim are nevoie de baterii, fie are un ecran.

Telefoanele, tabletele, gps-uri fac parte din viețile noastre.

Ne ajută să comunicăm, să ajungem mai repede la destinație, să vedem filme și clipuri pe youtube, să chemăm un taxi, să ne vedem cu o persoană de pe alte meleaguri, să plătim facturi online, să facem cele mai frumoase fotografii fără să mai cărăm un ditamai aparatul foto după noi, sau mai rău, să ne angajăm fotograf personal.

Și pentru că aceste mici gadgeturi ne onorează cu inteligența lor artificială, tot ce putem face pentru ele este să le dăm energie electrică și să ne asigurăm că le lăsăm să-și facă treaba. Le băgăm în buzunar/geantă și la drum, oștenii mei!

Dar orice lucru de valoare trebuie protejat pentru a-și mări durata de viață. Compania Smart Protection s-a gândit deja la asta pentru noi. Iar pentru lucrul acesta îi foarte mulțumim pentru că a lansat și în România folia mată antireflex.

De ce să folosești folie mată antireflex pentru telefonul tău?

 

folie antireflex mata smart protection

În primul rând pentru că ții la telefonul tău. Pentru că  telefonul te ajută să-ți vezi mesajele de la iubit/ă chiar și când ești în baie. Poți scăpa telefonul pe gresia dură și ecranul se poate sparge. Așa că o folie mată antireflex cu duritate 6H și grosime de 0,2 mm te va scoate din…problemă.

Cu folie mată antireflex poți face fotografii chiar și când e soarele ăl mai mare și mai puternic, pentru că nu va reflecta în ecran, iar tu vei fi acest aspirant la un Pullizer.

Pentru că indiferent în ce buzunar obscur îți ții telefonul, o folie mată antireflex îți oferă protecție anti-glare, adică rezistență la zgârieturi și alte șocuri mecanice, cât și o bună aderență pe alte suprafețe, având un strat de silicon activ ce va împiedica alunecarea telefonului.

folie mată antireflex smart protection

O folie mată antireflex Smart Protection îi oferă telefonului tău protecție hidrofobă, adică dacă îți verși berea pe telefon, acesta nu va ataca ecranul sau componentele telefonului. (Hidrofob-care nu se imbibă cu apă).

Și pentru că, folia mată antireflex asigură o calitate superioară, îți garantează o redare HD a culorilor. Nu trebuie să-ți faci griji, folia nu va distorsiona culorile.

Pe lângă folii telefoane, Smart Protection oferă și folii pentru ceasuri smartwatch, tablete, POS-uri, GPS-uri, aparate video, laptop-uri și console, pentru scanere și țigări electronice.

Sper că te-am convins că gadgeturile din viața noastră au nevoie de protecție, și sper că vei alege pentru asta Smart Protection.

14 comentarii

 1. Mi se pare ca o astfel de husa nu ar trebui sa lipseasca niciunui telefon pentru mai multa siguranta.

 2. Și arată și bine, nu?

 3. spune:

  Am avut folie mata, e the best. Acum am alta folie , tot de la ei si chiar si eu o recomand, e cea mai buna!

 4. Foarte tare! Mă bucur!

 5. Cristina Dragomir spune:

  norocul meu este ca nu petrec prea mult timp pe afara sau, cand petrec, nu prea folosesc telefonul mobil. Altfel, si eu as avea o problema cu reflexia si ar trebui sa imi pun o folie de genul asta.

 6. Ce tare! Chiar nu stiam de aceasta folie!

 7. Nici eu.

 8. E bună și în caz că scapi telefonul.

 9. Uite ca nu am avut pana acum o folie mata, dar am sa caut, cred ca mi-ar fi mai de folos decat cea actuala.

 10. Și eu o voi înlocui pe cea veche.

 11. Nu m-am gandit sa incerc o astfel de folie. Eu am folie pe telefon de teama sa nu-l sparg ca sunt usor neatenta. De fapt cred ca este prima oara cand aud de acest tip de folie

 12. Și eu am rămas surprinsă când am auzit, dar e foarte practică și rezistentă.

 13. […] Îți recomand să citești și De ce să folosești folie antireflex pentru telefonul tău? […]

 14. […] Îți recomand să citești și De ce să folosești folie antireflex pentru telefonul tău? […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: