Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Diverse

De ce ţi-e frică nu scapi

Sunt genul de persoană care nu poate să trişeze.
Copiatul la examen/lucrare intră în aceeşi categorie.
Pe lângă faptul că e o chestiune de moral,nu pot să copiez.
Prima dată când am copiat eram prin a 7-a şi am copiat la…religie. Ştiu ,e aiurea.Toţi ne imaginăm nişte profi de religie drăguţi,care vorbesc calm.Ete nu chiar.Eu am avut un drac de profesoară care ne dădea lucrări pe bune şi ne asculta la sânge.
Întotdeauna am încercat să învăţ câte ceva ca să nu mă duc degeaba la vreo verificare.Prin liceu am avut tentative dar renunţam pentru că aveam colega mai cu sânge-n coaie.
La facultate am dat-o-n bară.Ultima oară când am copiat sau am încercat ,m-a prins profa !!
Ştiam că nu-s făcută pentru a copia dar am zis să încerc,să scriu şi eu nişte amărâte de 2 fraze.
Mi-a luat fiţuica,mi-a semnat-o şi…mi-a zis „sper că ştii la restul”. Evident că ştiu tanti;oricum de pe fiţuica aia n-am scris decât 2 fraze pentru că restul nu au căzut pe subiectele date de matale.
Acum aştept nota 😀

3 comentarii

  1. stiu ce zici pt k si eu am copiat o sg data si m a prins profu, care…….era varul meu si nu m a iertat:))

  2. scuze de offtopic, am vrut doar sa-ti spun ca mi-am mutat blogul, asa ca te rog sa schimbi linkul la Adia cu http://miss-adia.ro/. mersi mult :*

  3. spune:

    eu am reusit sa copiez la contabilitate (sunt la liceu, profil economic), a fost o senzatie aiurea, dar , culmea, ca la finalul testului, copiind, am invatat materia pentru test :)), mi-era rusine insa sa ma uit in ochii profesoarei, desi nu stia prostioara facuta de mine.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: