Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Fără categorie

De unde afli despre review-uri și unboxing-uri la cele mai noi gadgeturi…

Nu știu câți dintre voi se pricep la tehnologie, telefoane și aplicații sau câți dintre voi aleg gadgeturi după ce recomandă vânzătorul din magazin, care este în interesul lui să vândă, sau vă documentați din alte surse, în prealabil, eventual. Pentru că există două feluri de oameni când vine vorba de cumpărat gadgeturi: cei cărora le pică cu tronc un produs văzut în magazin sau la vreun prieten, și cei care se documentează temeinic înainte, fac listă cu avantaje și dezavantaje, compară prețuri, magazine, iar în final se decid.

Știți voi, femeile sunt acele ființe minunate care pot face două lucruri deodată, poate și trei, își smulg părul de pe față, picioare, petrec 2 ore în fața oglinzii atunci când trebuie să plece undeva. Însă, pentru unele dintre ele, tehnologia este ceva de ordinul SF-ului: există, dar nu mă bag.

Nici vorbă cum că femeile nu s-ar pricepe la gadgeturi și tehnologie, ci faptul că bărbații au o înclinație aparte spre tot ce înseamnă știință exactă, mecanică, organe de mașini și mașini, șuruburi, patenți și diode; plăci de bază, hard disck-uri și smartphone-uri.

O pasionată de haine și cosmetice ar înțelege un bărbat pasionat de tehnologie și tot ce este nou pe piață. Pentru că la fel face și ea. Petrece timp căutând cele mai noi produse, cele care promit și revoluționează. Le adulmecă, le pipăie, le învârte pe toate părțile, le testează și le supune la cele mai dure tratamente. Așa cum ar face un bărbat cu aparatele lui.

Acești bărbați sunt de tipul lui Blogatu. Un medic pasionat de tehnologie, social media, jurnalism și publicitate online. Și cel care face review-uri și unboxing-uri la telefoane, căști audio, boxe și mullltte altele.

Bineînțeles, filmează unboxing-urile și review-urile, vine cu comentarii, descrieri. Testează, arată, demonstrează. Ca să știi cum arată produsul înainte să-l cumperi. Corespunde cerințelor tale?

De exemplu, pe canalul lui de youtube, cel mai recent clip este despre Honor 10, un Smartphone mid-range cu capabilități foto extraordinare. Un clip în care îți arată, efectiv, cum să faci, pe ce să apeși. Știi vorba aia, ca să nu-ți prinzi urechile.

Așadar, dacă nu vreți să vă prindeți urechile atunci când mergeți la magazin  să vă cumpărați un smartphone, vă recomand să urmăriți review-urile lui Blogatu și să vă abonați la canalul său de youtube, pentru a fi la curent cu ceea ce postează.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: