Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Căutare
Arhivă blog
Parteneri
Aplicatii Excel gestiune si contabilitate - Magazine online, WebSite-uri de prezentare - AdyMedia.ro
bestkids.ro
Beauty

Demachierea eficientă a ochilor cu Beauty One Medicalia

By on 28 mai 2020
Beauty One Medicalia

Beauty One Medicalia

Demachierea ochilor trebuie să fie exact ca un ritual: să se realizeze fără excepții, să se utilizeze anumite mișcări și să existe în rutină un produs blând de îndepărtare a machiajului. Eventual un produs special pentru îndepărtare a machiajului ochilor.

Ochii sunt sensibili. Chiar dacă noi credem că nu sunt. Văzul este cel mai solicitat simț al omului, iar ochii trebuie să fie protejați. Așa cum purtăm ochelari de soare sau de vedere, așa trebuie să îi și demachiem cu produse exclusiviste.

Cred că ai înțeles despre ce este vorba în acest articol: demachierea ochilor. Deși nu toată lumea dă importanță acestui lucru, demachierea ochilor este importantă, mai ales dacă porți machiaj puternic, farduri pigmentate, gene false, tuș. Să zicem machiaj, la modul general. Toate aceste tipuri de pigmenți intră în ochi, ne putem irita, putem dezvolta conjunctivite și… cine știe ce alte minuni. Nu ne dorim asta!

Eu nu folosesc machiaj puternic la ochi, cel mai puternic machiaj la mine este tușul negru. Întâmpin dificultăți în a-l îndepărta de pe pleoape/piele, dacă insist prea tare și prea agresiv mă irit și îmi cad genele, iar pielea din jurul ochilor se înroșește. Am mai încercat apa micelară bifazică, dar nu este foarte pe gustul meu, e prea uleioasă.

Demachiantul pentru ochi Beauty One Medicalia s-a nimerit fix la fix. Pentru că este un produs special pentru ochi, agentul de curățare este eficient și blând.

 

Beauty One Medicalia

Beauty One Medicalia

  • Este testat dermatologic, așa că este potrivit pentru toate tipurile de ten, iar pentru ochii sensibili este excelent!
  • Este infuzat cu mușețel, conține derivat de cocos, ceea ce face ca demachierea ochilor să fie o experiență frumoasă, blândă și eficientă. Are formulă apoasă, ceea ce este foarte pe placul meu, este formula care pe mine mă mulțumește cel mai bine.
  • Pentru că este apos și sub formă de spray, face ca machiajul să fie topit sub o dischetă demachiantă. Folosesc două dischete pe care le umezesc cu produs, apoi le țin pe ochii închiși câteva secunde. Apoi mai insist delicat de câteva ori pe gene și cam aia e! Îmi place că lasă pielea din jurul ochilor catifelată și moale, fără roșeață sau urme de machiaj. Este eficient și nu necesită mult produs.
  • Are sistemul de dozaj inteligent, cu pompiță spray, așa că produsul ajunge pe dischetă atât cât vrei și, în plus, produsul nu ia contact cu aerul.
  • 120 ml de produs, într-un ambalaj opac.
Beauty One Medicalia

Beauty One Medicalia

Știu că uneori ne este lene să ne demachiem ochii și tenul. Iar să folosim produse diferite este anevois, însă este o mare investiție în noi și în tenul nostru. Dar așa cum ne machiem și alegem produse bune, scumpe, rezistente, tot așa trebuie să alegem și produse și mai bune pentru îndepărtarea lor. E un semn de respect pentru pielea nostră. Ca să îmbătrânim frumos!

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT