Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Lifestyle Recenzii

Dermatocosmetice cu nămol terapeutic Pell Amar

Este clar că trebuia să aflu de cei de la Pellamar, un brand românesc, care s-a reinventat și a căutat soluții pentru a fi din nou pe piața cosmeticelor.

Pell Amar utilizează extractul de nămol terapeutic și sapropelic, deține studii și brevet pentru produsele obținute. Are tradiție încă din 1970, iar puterea extractului de nămol este rezultatul unei munci depuse de prof. Dr. Ionescu Călinești. S-a dovedit că nămolul, extractul de nămol are acțiuni benefice în tratamentul reumatismelor, bolilor ale sistemului nervos periferic, nevralgii, boli ginecologice, cronice, eczme, psoriazis, arsuri, cicatrici cheloide, fenomene de îmbătrânire.

Pell Amar mi-a oferit spre testare câteva produse, iar în acest articol vreau să-ți spun părerea mea despre ele.

Sare de baie

 

Cine nu a folosit până acum sare de baie, îi recomand cu căldură. Umpli cada cu apă, arunci o mână de sare de baie, îți iei o carte, un vin, ce vrei tu și te relaxezi.

Sarea de baie are efecte relaxante, emoliente, curative. Îmbunătățește circulația și are acțiune antireumatică. E plăcut parfumată, discret, dar este parfumată natural, nu are parfum adăugat.

Vine ambalată în punguțe de hârtie, numai bun pentru dozare eficientă, apoi punguțele sunt puse într-un barcănaș de plastic. Toate punguțele însumează 300 g.

Eu am folosit de două ori dintr-o punguță, iar o punguță deja am dat-o cadou, să se bucure și altcineva de această relaxare.

Este un produs pe care îl folosesc ori de câte ori simt oboseală, tensiune sau stări de nervozitate. O baie caldă/fierbinte mă relaxează și mă binedispune mereu.

Pastă de dinți Pell Amar

Aceste mini-paste de dinți, în primul rând că sunt numai bune de luat în bagaj, ca să nu cari un tub mare de pastă, sunt și eficiente. Marele lor avantaj este eficiența. Curăță minunat, nu au gust și sunt naturale.

Poate este cineva care nu suportă pasta de dinți super mentolată, cu gust puternic, poate să încerce o pastă de dinți de la Pell Amar. Eu am avut acestă problemă în sarcină, nu reușeam să mă spăl eficient pe dinți, tocmai din cauza gustului de pastă. Târziu am realizat acest lucru, când deja îmi vărsam și stomacul.

Ce este minunat? Nu are fluor, este potrivită și pentru copii. Este un produs pe care îl voi cumpăra în varianta full size.

Gel peeling

Când am auzit prima dată pe cineva de gel de peeling, mi s-a părut ceva groaznic. Mai ales că acea persoană se plânsese de usturimi și roșeață. Multă vreme m-am ferit de aceste produse. Dar când mi s-a oferit acest gel, am vrut să-l încerc, mai ales că au fost voci care au spus că este un produs blând.

Mi-aș fi dorit să-l testez atunci când am avut probleme cu acneea, poate și-ar fi dovedit eficiența mult mai bine. Chiar și așa, este un produs care mie mi s-a potrivit, a avut eficiență.

Pentru ce se folosește gelul de peeling?

În principal, pentru curățarea tenului în profunzime. Este recomandabil pentru tenurile grase, mixte, cu tendințe acneice, care au nevoie de o curățare profundă, dar și pentru tratament antianging.

Conține acid glicolic și salicilic care ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii, respectiv pentru curățarea în profunzime a pielii.

Eu l-am folosit de două ori pe săptămână, iar tenul a fost mai catifelat și mai bine curățat după acest gel. L-am aplicat pe tenul curat, iar după 5 minute l-am clătit cu apă călduță.

Rezultatul? O piele curată, moale.

Îmi face cu ochiul multe alte produse din aceeși gamă, cum ar fi masca și gelul pentru ten acneic.

Agenda și pixul sunt de mare ajutor, apreciate și iubite la noi acasă.

1 comentariu

  1. Valeria Chertes spune:

    Mi se par produse bune.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: