Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty

Dermatocosmetice Eladerm-experiența mea

Produsele pentru îngrijirea tenului sunt tot timpul un subiect fierbinte, un subiect de maxim interes. Pentru că produsele pentru îngrijirea tenului reprezintă un pas important în rutina noastră zilnică.

Îngrijirea tenului înseamnă demachiere, curățare, hidratare. Dacă pașii aceștia sunt făcuți regulat, atunci prima cărămidă pentru un ten sănătos, deja este așezată la temelie.

În articolul acesta vreau să vă povestesc despre 3 produse de îngrijirea tenului pe care le-am descoperit de curând. Produse de la un brand de care eu nu am mai auzit până acum, posibil nici unele dintre voi să nu fi știut.

Așa că vreau să rezolv această mică problemă.

Brandul se numește ELADERM și este românesc, de la Alba-Iulia.

Eladerm
Eladerm

În perioada care urmează vreau să vă povestesc despre branduri românești care m-au impresionat.

Pe larg despre ELADERM

În primul rând, produsele Eladerm sunt dermatocosmetice, acele super-cosmetice, fabricate de farmaciști și laboranți, de dermatologi, adică experți în știința pielii. Dermatocosmeticele sunt rezultate în urma unor cercetări și se adresează, de regulă, unor afecțiuni ale pielii.

Dermatocosmeticele sunt curate în privința ingredientelor, nu au parabeni sau coloranți, parfum și alți iritanți sau alergeni.

Sunt de preferat în detrimentul cosmeticelor, mai ales dacă suferi de vreo afecțiune a pielii, chiar și una minoră, căruia nu-i dai importanță. Fie că e vorba de piele sensibilă, piele extrem de uscată sau piele grasă.

eladerm comercializează produse de îngrijire sub categoriile: Ridstop, Cuperix, Antisebum, Hidraderm. Lângă aceste categorii mari se adaugă creme cu uree, apă micelară, loțiune hidro-alcoolică cu acid salicilic, creme de mâini și corp.

Gama hidraderm

Sunt recunoscătoare evenimentului căruia m-a adus aproape de acest brand, pentru că am avut ocazia să încerc produsele Eladerm.

Gama hidraderm concepută pentru pielea ce are nevoie de hidratare, reparare. Asigură o hidrare intensă și de durată, cu acțiune emolientă, ajută la îmbunătățirea elasticității pielii.

De ceva timp, aproape 1 lună testez apa micelară, crema Hidraderm și crema cu uree 20% Eladerm și mă declar foarte încântată.

Apa micelară

Eladerm
Eladerm

De când a apărut pe piață primele ape micelare și le-am testat, am rămas fană acestui tip de produs pentru demachiere. E mai comod, da, demachiază bine și cele mai multe nu au parfum, nu irită ochii, nu au coloranți și parabeni.

Apa micelară de la Eladerm este pe placul meu, am folosit-o zilnic, atunci când am purtat machiaj. După demachierea cu apa micelară, eu folosesc și un produs solubil în apă.

Îndepărtează foarte bine machiajul, cu 2-3 dischete am fost gata, este spornică. Nu m-au usturat ochii și nu rămâne peliculă grasă pe față. O găsești la linkul acesta.

Crema hidratantă Hidraderm

Eladerm
Eladerm

Deși am tenul mixt, fiind gras în zona T, nu trec niciodată peste pasul hidratării. Nu mai am 20 de ani, așa că hidratarea este importantă pentru mine.

Flosesc crema hidratantă dimineața și seara, după curățare și tonifiere, o aplic pe față și o întind ușor și pe gât, cu mișcări circulare, apoi de jos în sus, inclusiv în jurul ochilor.

Crema aceasta se potrivește și pentru tenul meu, iar dacă folosesc toner înainte, zona T rămâne uscată (fără să secrete sebum în exces) pe timpul nopții.

E ambalată în recipient din sticlă, de tip borcan, așa că înainte de a lua crema e obligatoriu să vă spălați bine pe mâini. Are într-adevăr un parfum subtil, probabil de la ingradiente, însă nu este sesizabil, decât dacă o miroși de aproape.

E printre puținele creme care îmi funcționează, care să îmi hidrateze bine tenul fără să-l încarce, sau fără să-mi provoace erupții acneice, așa că eu o voi folosi în continuare, iar după ce se termină recipientul acesta îmi voi comanda crema din gama antisebum.

Costă 59 lei un recipient de 50 ml și o găsiți pe site-ul Eladerm.

Crema cu uree 20% cu vitamina A și E

Eladerm
Eladerm
Eladerm
Eladerm

Acestă cremă este destinată acelor porțiuni ale corpului care sunt foarte uscate, cum ar fi călcâiele, mâinile foarte uscate și iritate de la spălatul pe mâini, de la dezinfectanți, praf sau vânt.

Nu conține parabeni sau coloranți, ajută pielea foarte uscată, calmează iritațiile, pruritul și inflamațiile și are proprietăți antimicrobiene. Pentru o piele sensibilă și uscată sunt iportante aceste calități.

Am folosit-o și pe călcâie, am aplicat-o seara, în strat subțire, apoi mi-am pus ciorapi de bumbac. Dimineața aveam călcâile moi și hidratate.

Această cremă se găsești în diferite variante, în funcție de cantitatea de uree regăsită în rețetă: 2, 10, 20, 30%. Deci, alegi în funcție de nevoia ta de hidratare. O găsești la linkul acesta.

Concluzii finale despre produsele Eladerm

Produsele mi s-au potrivit perfect, nu am avut nicio problemă de ordin dermatologic  sau de ambalaj/prezentare, iar revelația mea a fost crema hidratantă.

M-aș bucura să aflu cine a mai folosit produsele acestea sau altele, dacă știați de acest brand românesc.

Aceste produse merită încercate!!

 

2 comentarii

  1. Valeria Chertes spune:

    Mi se par produse bune,mulțumim pentru recomandare.

  2. Cu drag!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: