Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Stres

Din dragoste ,bre !

Da…ştiu că devine stresant subiectul cu Valentinul şi cu dragostea asta cu năbădăi,dar trebuie să-mi spun şi eu punctul de vedere,corect? (că doar de asta am blog,să mă exprim liber).Şi punctul meu de vedere zice că într-o oarecare măsură e faină treaba.Stai înainte să-mi sari în cap,tu ăla care zici că-i un bullshit valentine’s day ,citeşte mai departe.
Deci…trebuie.Ce trebuie?Trebuie sărbătorită şi asta (de mine nu) ,că doar aşa se sărbătoreşte şi Crăciunul,Paştele,ziua ta,a mamei ,a iubitului/iubitei,aşa că trebuia să existe şi o zi pentru …această sărbătoare(adică dragostea,bre).
Dar e aiurea că ziua asta devine motiv să se mai stoarcă niţei bani de la iubiţel, „iubitule,uite ce bluziţă frumoasă” ,să se compună poezii de dragoste penibile şi siropoase „te iubesc,te iubesc…te iubesc”… c’mon alte texte n-ai?Şi până la urmă nu mă deranjează treaba asta…să facă fiecare ce-l duce capul,dar nu mai apăreţi fraţilor la televizor;şi aşa n-ai ce să vezi la el ,mai apăreţi şi voi ca să dăm în diabet.
Şi e şi mai deranjant (pentru mine adică) felul lor de a se manifesta ,felul cum arată ei că sunt îndrăgostiţi,cum arată lumii pe cine iubeşte el/ea ,că vai „te iuby, iuby al meu”.
Asta mă deranjează.Că ideea în sine poate e ok…
La facultate nu mi-a plăcut marketingul (poate că nici profu’ nu m-a ajutat să-mi placă) pentru că are nişte principii pe care eu personal nu le înghit.Adică să te adaptezi pieţii indiferent de ce se cere,tu aia trebuie să aduci pe piaţă.Şi invers.Atât timp cât piaţa oferă,omul va cumpăra;cum sunt acele perne roşii hidoase pe care scrie cu litere italice „te iubesc”; bomboane în formă de inimă…trandafiri roşii (pe care încep să-i urăsc).
Adică…asta înseamnă romantism? Aşa îşi demonstrează ei iubirea?
Îmi pare rău dacă nu sunteţi de acord cu mine,dacă sunt dură sau nu-s romantică.Poate vei râde,dar sunt romantică.Şi îmi place să iubesc,îmi place să mă alint,să dau cadouri,să primesc,îmi plac florile …etc.Dar ce se întâmplă zilele astea…nu-i pentru mine.
Să vă iubiţi zilele astea.Eu muncesc.Cheers 🙂

9 comentarii

 1. Dap…si eu impartasesc acelasi sentiment desi nu-mi displace deloc ideea de a primi cadouri in ziua de 14. `E aiurea insa ca magazinele, hipermarketurile si benzinariile sunt pline de animalute dragastoase cu "I love you" cu 2-3 saptamani inainte de Valentine's day.

 2. Subscriu la ce ai spus tu:))ROMANTICO:P

 3. ai dreptate in legatura cu cadourile,ceva de genul am scris si eu pe blog.Dragostea dintre parteneri se exprima prin fapte,gesturi,chiar prin privire,iar cadourile de Valentine's deja nu mai inseamna ceva simbolic,ci doar un "must"..un trebuie sa iau cadou !
  Si totusi pe zi ce trece se prostesc mai rau generatiile care vin….cand eram noi mai mici(nu zic ca acum sunt mare)era totul mai frumos inainte,acum si un pusti de clasa intai are telefon cu 3g spre ex,iar noi ne chinuiam sa ne strangem bani pentru o amarata de bicicleta) …Parerea mea!

 4. Annya,romantismul mai are şi alte forme,mie personal nu-mi plac astea comerciale.

  Monica,da sunt 😛

  Filthy,o'ideea în sine poate e ok…însă devine un 'trebuie' ca pe 14 să dai cadouri…e aiurea aşa.

 5. Total de acord cu tine…si punct!

 6. Punct !

 7. Ideea-i bună, aplicarea ei e de rahat. Kitch, comercial, too much!

 8. Credeam ca nu mai exista femei ca tine :P. E o urma de speranta pana la urma.

 9. Octi,adică cum ? :))

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: