Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Lifestyle Recenzii

Două produse de la Triodeluxe-recenzie

Îngrijirea părului este, poate, un aspect neglijat de multe dintre noi. Așa a fost și la mine. Spălam părul, îl pieptănam, apoi prins într-o coadă și gata! Aveam impresia că rutina de îngrijire a părului este gata. Ceea ce era greșit, știu.

Schimbarea rutinei a survenit în momentul în care am început să-mi vopsesc/decolorez părul, când a început să-mi cadă, ori să se usuce la vârfuri.

De curând am introdus în rutina de îngrijire a părului keratina lichidă, cu colagen și acid hialuronic Anian de la Triodeluxe, un produs nou pentru mine, dar despre care l-am văzut prezent în rutina de îngrijire a părului și altor fete.

Ce beneficii are keratina lichidă?

  • Repară si intărește firul de par.
  • Previne si combate caderea parului
  • Reface părul deteriorat

Mod de utilizare: Se aplică pe părul curat, spălat, uscat cu prosopul. După aplicare se masează ușor și trebuie uscat cu uscătorul de păr, pentru că așa va acționa mai bine asupra firului de păr.

Mod de prezentare: Este lichid, de asta îi și spune keratină lichidă, are pulverizator, așa că produsul se aplică sub formă de pulverizare. Nu ai cum să pui prea mult, două pufuri este suficient.

Părerea mea: îl folosesc de o lună, deja. Îmi place pentru că nu schimbă în rău starea părului, adică să-l îngrașe. Din contră, îi face un bine, e ceva mai ușor de descurcat, se periază mai bine. Îi dă o strălucire sănătoasă părului și lasă un miros discret, plăcut. Este spornic, un tub de 250 de ml îmi va ajunge, poate, un an, deși îl folosesc de 2 ori pe săptămână.

Pe termen lung ajută la refacerea părului deteriorat, dacă intervii și cu alte procedee de îngrijire a părului. Tunsul vârfurilor, aplicarea măștilor, seruri pentru vârfuri deteriorate etc, nu trebuie înlocuite sau neglijate.

De la Triodeluxe îți recomand și odorizantul pentru casă. Cu miros plăcut de orhidee, te ajută să-ți parfumezi spațiile, locurile din casă.

Mod de întrebuințare:

Este concentrat, așa că, două picături sunt suficiente pentru eliminarea mirosurilor neplăcute. Se folosește pentru:

  • coșurile de gunoi
  • etajere, dulapurile cu încălțăminte
  • camere, se pun două picături în colțurile camerei
  • parfumarea pardoselei
  • parfumarea băilor
  • eliminarea mirosurilor de animale

Are un miros plăcut de orhidee și e fain că nu este dăunător pentru animale. Are picurator ca să nu scapi mai mult decât trebuie. Nu pătează sau să lase dâre uleioase.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: