Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

campanii Fără categorie

Engleza învățată online? Da!

Engleza a fost o materie pe care eu o adoram la școală, mai ales în primar și gimnaziu. Am avut profe faine, calme, blânde și drăguțe, cu care învățai engleza cu drag. Acum o mie de ani în urmă nici nu prea aveai alte soluții sau atât de multe variante pentru învățarea englezei. Ori învățai de la școală….ori deloc. E adevărat, mai prindeai de pe la un film, de la posturile de muzică, un MTV, Vh2, însă sursele de informare erau reduse, sărăcuțe și nu la îndemâna oricui.

M-am gândit că în zilele noastre e mai ușor să înveți engleza, că o întâlnești cam peste tot, că o auzi la radio, la reclame, la desene animate, în parc, în vacanțe. Practic, engleza face parte din viețile noastre. Iar acest lucru mă încântă și face învățarea mult mai ușoară.

Însă lucrurile nu au mers foarte bine pentru pruncul meu. Școala românească a avut un mare impas de când cu Covid și lockdown-ul, orele s-au desfășurat online, învățarea a scârțâit, din tot felul de motive.

Engleza nu este chiar punctul forte al fetei mele, elevă în a 3-a. Are emoții, greșește des la pronunție, are dificultăți în a citi unele cuvinte. Deși orele de engleză s-au desfășurat absolut normal și firesc, profesoara lor fiind dedicată și activă. Voi considera că nu are înclinație spre această materie.

Dar amândouă ne dorim ca engleza să nu-i provoace dureri de cap și dificultăți în traseul său prin viață sau carieră, așa că am fost amândouă de acord că mai are nevoie de exercițiu și repetiție.

M-am bucurat să aud de Novakid-școala de limba engleză online. Aici, copiii primesc lecții de engleză de la profesori vorbitori nativi de limba engleză. Totodată, aceste ore sunt interactive, profesorul nu vorbește singur „ca televizorul”, ci copilul ia parte la învățare, răspunde, întreabă, rezolvă exerciții direct pe calculator, fără să aibă nevoie de caiet și pix. Profesorul este zâmbitor, acordă feedback imediat, încurajează și motivează.

De ce să înveți engleza la Novakid?

Copil învățând engleza online cu Novakid

În primul rând pentru lecțiile interactive, pentru profesori dar și pentru comoditatea pe care lecțiile online ne-o oferă. Fie că vrem sau nu să recunoaștem, online-ul are acest mare avantaj, de a te conecta de oriunde.

Nu ești convins? Poți solicita o lecție de probă gratuită Novakid pentru a te familiariza cu acest concept, dar și pentru ca profesorul să determine nivelul de cunoștințe ale copilului. Un fel de evaluare inițială.

Ulterior, stabilești orele de curs, poți plăti online și culegi beneficiile. Beneficii care nu vor întârzia să apară, pentru că engleza îi va ajuta pe copii la școală sau în viitor.

Spor la învățarea englezei și aștept să-mi spui dacă vei participa la cursurile de engleză online Novakid!

Acest articol a fost scris pentru proba extra-concurs Novakid lansată via SuperBlog.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: