Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Diverse Treburi lumeşti

Fac cinste pentru un pont

Nu ştiu după ce criterii şi din ce magazine vă cumpăraţi voi haine,dacă aveţi de unde şi dacă vă deranjează să mai vedeţi şi pe alta/altul cu aceeaşi haină ca a voastră.Pe mine mă deranjează.Şi nu că aş suferi de…unicitate,că aşa aş putea să-mi cumpăr din magazinele lui Bote,a Ritei Mureşan (oare?) haine făcute la comandă cum ar vrea muşchiuleţul meu.Dar nu asta e problema.Mă deranjează faptul că magazinele astea de 2 lei aduc haine pe care le găseşti şi în alte magazine.Adică nimeni nu vine cu ceva nou.Şi până la urmă e de înţeles,că doar sunt haine făcute în serie,da.

Ok….am trecut şi peste faza asta.Nu mă mai miră faptul că am să găsesc aceleaşi haine la toate magazinele.Nu că aş fi vreo şopalcoolică,dar mai trebuie să mă îmbrac şi eu nu?
Păcat că nu prea mă pricep la croitorie că idei am.
Şi mi-am zis mai demult să încerc să-mi caut ceva de îmbrăcat care să nu fie în tendinţe (cum s-a întâmplat cu movul:după ce a dat la tv că se poartă movul, în tot Galaţiul găseai numai haine mov,blugi skini şi eu nu voiam skini să-mi iau) ,ci ceva mai original,mai clasic,mai simplu ,colorat frumos,fără aplicaţii de plastic şi să nu dau nici o căruţă de bani.Şi am încercat la un sh.Băi băiatule ,se pare că n-am nimerit bine.
Adică eu îmi imagineam un sh fain,cu hainele puse pe umeraş,unde chiar sunt haine faine ,chiar originale care miros ok.Exact ca într-o emisiune de la americani.
Da…am uitat că trăim aici (nu-i zic numele).

Până la urmă sunt condamnată să am haine mai puţine cumpărate live,eventual să le mai modific eu şi să comand de pe net.

Acum…dacă aveţi recomandări le accept cu căldură şi fac şi cinste pe deasupra pentru pont 😀

8 comentarii

 1. Şi eu am problema asta cu cumpăratul hainelor. Găseşti numai ce e "pă trend". Dar dacă eu vreau să-mi iau ceea ce-mi place şi nu ceea ce se poartă, ce ne facem?

 2. Un capitol dificil si pentru mine… Pe unde mai incerc eu: pe la outlet-uri. Dar nici acolo nu prea gasesti altceva.

 3. Buna ziua,

  Va intereseaza un schimb de link-uri ?
  Pentru un link inspre http://www.jocurik.com eu voi adauga link-ul dvs. pe http://cattasblog.blogspot.com si pe http://www.jocurik.com/parteneri.php – pagina partenerilor site-ului meu .

  Date link :
  =>Titlu site : jocuri noi
  =>Descriere : jocuri noi
  =>Link : http://www.jocurik.com

  sau

  Jocuri noi

  Confirmati raspunsul ( pozitiv sau negativ ) la adresa de mail cattasblog@yahoo.com
  Imi cer scuze pt. deranj !

  O zi buna,
  Catalin !

 4. Dacă vrei altceva ce nu găseşti pe piaţă, încearcă vintage… sunt multe site-uri de profil şi sunt multe piese vintage în sh-uri. Tu când ai intrat în sh n-ai zăbovit, dar asta e greşeala, că piesele faine sunt ascunse, trebuie să le descoperi.
  Spor la căutat!

 5. Nu sunt in pas cu moda…
  Vreau doar sa perfectioneaz metoda..
  Prin care sa plu… cumpar cat mai mult.. mult 😀

  Cel mai bine iti faci la comanda, works every time and it's 100% unique! Rareori am dat de o persoana care sa aibe acelasi hanorac cu al meu sau acelasi tricou, make your own style 😀

 6. pfff…greu, greu…și eu cam strâmb din nas când văd că mai are cineva ca și mine…cu hainele astea comandate pe net funcționează și la mine…

 7. nais tu mit iu! 🙂

 8. Nais tu mit iu tu,Filip 🙂

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: