Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty

Favoritele lunii septembrie

favoritele lunii septembrie
favoritele lunii septembrie

Vreau să încep o rubrică nouă pe blog, să pun într-un loc toate produsele cosmetice, produsele de îngrijire, cărți, mâncare, toate favoritele lunii. Pentru că, noi femeile, suntem mari consumatoare de -de toate-, și ne place să găsim cele mai bune produse, fie ele de cosmetică și îngrijire, fie alimentare, de curățenie sau haine.

Am adunat, aici, lângă mine, câteva lucruri pe care, luna aceasta, le-am adorat, le-am trecut la favoritele lunii:

Gel de duș DOVE. Fără nicio altă prezentare, motivație sau scuză, îmi place, ador gelurile de duș de la DOVE. Mi-a plăcut în mod deosebit acesta. Mai am și unul exfoliant, tot DOVE, însă acesta are un miros deosebit, persistă, hidratează.

favoritele lunii septembrie
favoritele lunii septembrie

Cleanserul de la Paula s Choice e în rubrica de favoritele lunii de ceva timp, de 2 ani, mai exact. L-am luat atunci când am avut mari probleme cu tenul, și de atunci nu l-am mai schimbat. Mi-a fost frică să folosesc altceva. La început mi s-a părut scump un astfel de gel (107 lei), însă dacă îmi fac calculele, un tub de 475 ml cât are, îmi ajunge puțin peste 1 an. Și îl folosesc dimineața și seara. Creatoarea acestui brand are o poveste foarte interesantă, o viziune foarte sănătoasă asupra tenului și a îngrijirii, în special, vă recomand să o căutați, măcar pentru poveste, dacă nu pentru produse.

Crema depilatoare Farmec. Serios? E ieftină, 10 lei, și își face treaba perfect. Am avut-o în toate variantele și „aromele”. Altă întrebare?

favoritele lunii septembrie
favoritele lunii septembrie

Crema Ivatherm. Habar n-am cât costă, am luat-o împreună cu revista unica. Îmi place crema asta, hidratează tenul, nu îl lasă gras, are un parfum subtil, miroase a cremă scumpă și conține apă de la Băile Herculane. Îmi place să o folosesc seara, după ce mă demachiez și mă spăl cu cleanserul de la Paula-s choice.

favoritele lunii septembrie
favoritele lunii septembrie

De câteva zile folosesc un fond de ten ceva mai matifiant. Eu am tenul gras, iar după câteva ore fața mea lucește ca un beculeț de Crăciun. Așa că, se cerea urgent un altfel de fond de ten. Am luat Stay matte Rimmel London. Fața mea tot bec de Crăciun este, însă ține ceva mai bine decât fondul de ten anterior, Astor, care oricum îmi place. Cred că a costat vreo 26 lei.

favoritele lunii sepembrie
favoritele lunii sepembrie

În ultimul timp numai mascara de la Maybelline am avut, însă acesta, sensational mi-a plăcut cel mai mult. Rezistent, negru, dă volum și nu lipește genele. Vreo 25 lei.

favoritele lunii septembrie
favoritele lunii septembrie

Un produs favorit, ever and ever, va fi balsamul de buze Nivea. Dar nu orice variantă, ci cel cu cireșe. Are un miros demențial, dă culoare pe buze și hidratează. Iar prețul…7 lei.

favoritele lunii septembrie
favoritele lunii septembrie

Bun, ne fardăm, ne rimelăm,dar mai și citim, da? Am reușit de am citit cartea asta, „Elizebeth a dispărut”. O poveste interesantă, despre o femeie care are probleme cu memoria, are demență, care își caută prietena dispărută. Are personaje puține, autoarea nu se pierde în detalii nesemnificative, însă reușește să țină cititorul în suspans.

favoritele lunii septembrie
favoritele lunii septembrie

Un fragment care mi s-a părut amuzant:

„Reg se apleacă peste tejghea, iar cardiganul lui gri se desface, acoperind dulciurile de un penny aflate în tăvița lor din plastic și lăsând pe ele scame din lână. Mă privește în vreme ce mă plimb prin magazin. Băgăcios individ. Nu știu ce păzește. Și ce dacă, odată, am ieșit cu ceva fără să plătesc. Și ce dacă? Era o pungă cu salată verde. Sau era un borcan cu gem de zmeură? Am uitat. În sfârșit, oricum a primit-o înapoi, nu? ”

În sfârșit, o melodie, un tip, un om, un artist ce mă obsedează în ultimul timp. E un fost membru al trupei One Direction. Eu auzisem de ei, însă nu eram fan, nici măcar nu ascultasem vreo melodie.

Dar…timpul a trecut, băieții au crescut, s-au maturizat, iar unul dintre tipi, cântă și arată așa:

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: