Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Rewiu produse

Gerovital Plant-gama naturală de la Farmec (P)

Gerovital Plant

Îngrijirea tenului este un aspect care mă preocupă destul de mult de o vreme încoace. Asta după ce am trecut printr-un episod urât de acnee chistică, mi-am dat seama că îngrijirea tenului este un lucru ce trebuie tratat mai serios.

În articolul acesta vreau să vă povestesc despre 2 produse de îngrijire și un ruj de la Gerovital.

Gerovital Plant
Gerovital Plant

Gerovital este o gamă care face parte din brandul românesc, Farmec. Acest brand există de mult pe piața de cosmetice și dermatocosmetice, Dr. Ana Aslan fiind inventatoarea brandului.

Gerovital s-a remarcat pe piața de cosmetice prin produsele sale revoluționare, cu ingrediente naturale și active.

Apă micelară-Gerovital Plant

Gerovital Plant
Gerovital Plant

Apa micelară este un produs pe care eu îl folosesc intens. Este cel mai folosit produs al meu, la fel și crema de față.

Cu ingrediente de 96% naturale, apa micelară Gerovital Plant curăță blând ochii, buzele, fața. Are extract de brusture, equibiom. Previne dezechilibul microbian de pe piele pentru confort de lungă durată.

Cum mă împac cu ea? Eu nu folosesc machiaj rezistent la apă, așa că pentru machiajul pe care-l folosesc eu, apa micelară Gerovital mi-a îndepărat machiajul rapid, fără să frec. Nu mă ustur, nu mă irită. După demachiere folosesc un gel de spălare a feței și trec la pasul următor.

Apa micelară de la Gerovital se află în topul apelor micelare preferate, e produs românesc și are un super preț.

Demachierea este un pas foarte important în îngrijirea tenului, iar acest pas nu trebuie să lipsească, chiar dacă nu ne machiem. Pe lângă machiaj, demachierea înlătură praful, impuritățile, excesul de sebum. O demachiere corectă, zilnic realizată este un prim pas spre un ten sănătos.

Eu am mai avut apă micelară de la Gerovital, pe aceea cu acid hialuronic care ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii, iar ambele mi se potrivesc și își fac treaba așa cum trebuie.

Cremă hidratantă de față Gerovital Plant

Gerovital Plant
Gerovital Plant

Conține ulei de măsline și aquaxyl, alături de ingrediente naturale, refac funcția de barieră a pielii contribuind la diminuarea pierderilor transepidermale de apă și la creșterea rezervelor hidrice din derm și epiderm.

Complexul poliplant microbiom protect, existent și în apa micelară, restabilește echilibrul microbiomului pielii, respectând identitatea unică a acestuia și funcția de protejare a pielii. Ca atare, pielea e mai snătoasă și mai hidratată. Pentru că asta ne dorim de la o cremă hidratantă, cel puțin eu.

Crema este potrivită pentru tenurile mixte și normale, începând cu 20 și un pic de ani, 25, până pe la 35, când deja treburile se schimbă. Dacă nu ai probleme grave, merge folosită până mai târzior.

Eu o folosesc seara, pentru că nu are spf, iar dacă folosești produse cu vitamina c sau produse cu bha, este indicat să folosești produse cu spf.

Cum se comportă pe tenul meu? Eu am tenul mixt, gras în zona T, iar în perioada iernii ori de vânt puternic, am tenul uscat în anumite zone.

Deși are o consistență densă, nu e sub formă de gel intră rapid în piele, nu rămâne uleios pe mâini, hidratează foarte bine și are un miros discret, delicat. O aplic într-o cantitate ceva mai generoasă în jurul ochilor, fac acolo un mic masaj, apoi aplic și pe gât.

De asemenea, am mai folosit crema hidratantă cu acid hialuronic, și mi-a plăcut foarte mult. V-o recomand și pe aceea.

Ruj cremos cu acid hialuronic-Gerovital

Gerovital beauty
Gerovital beauty

Rujul face parte din gama Gerovital beauty și reprezintă o îmbinare extraordinară între ceea ce înseamnă machiaj și grija pentru ten. Rujul conține acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina e, pentru ca experiența cu rujul să vină și în folosul tău.

Este un ruj cremos care oferă lejeritate în purtare, hidratează și hrănește buzele în același timp, acidul hialuronic fiind cel care ajută la prevenirea îmbătrânirii buzelor. Ambalajul e tare atrăgător, pătrățos, negru și are un sistem de închidere tare ingenios. Astfel că nu se poate deschide în geantă, pentru că între capac și tubul rujului este un magnet cu care se face închiderea.

Eu am primit nuanța 04, este un somon sidefat și mă gândesc că la vară va străluci în razele soarelui. Încă nu l-am încercat, mă gândesc dacă să-l port la vară sau să-l fac cadou, pentru că nu prea port nuanțe de genul acesta. Am avut acel roșu clasic și tare mi-a plăcut.

Mă bucur că am avut ocazia să testez produsele acestea, Gerovital ne-a fost alături la Danube bloggers meet. Vă recomand produsele acestea, în primul rând pentru că sunt de calitate, sunt produsele unor investigații făcute de medici, sunt românești și au prețuri excelente.

26 iulie 2020

2 comentarii

  1. Valeria Chertes spune:

    Îmi place ce am citit despre aceste produse ,mulțumim pentru recomandare!

  2. Mă bucur că îți plac.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: