Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Scriu

Gliss Purify & Protect pentru păr ce suferă de poluare

Dacă există un motiv pentru care îmi displace orașul sau pentru care aș vrea să mă mut din oraș, ar fi poluarea, praful din aer.

Din acestă cauză avem de suferit, atât din punct de vedere medical dar și estetic. Sănătatea tenului și a părului are de suferit.

În articolul acesta vreau să mă axez pe sănătatea părului. Pentru că un păr sănătos arată și bine.

Gliss are o gamă nouă de produse pentru îngrijirea părului: purify & protect-împotriva poluării.

Ce ne spune Gliss despre noua gamă?

Poluarea este o realitate a zilelor noastre în multe orașe mari. Mai mult, poluarea din anumite zone urbane depășește de două ori nivelul considerat a fi siguri. Suntem conștienți de mult timp în ceea ce privește problemele cauzate pielii de poluanți precum praf și gaze de eșapament , dar mai puțin cunoscute sunt efectele negative pe care poluare le are asupra părului. Poluanții și razele ultraviolete atacă părul lăsându-l vizibil subțiat și predispus la deteriorare, afectează și scalpul, care poate deveni, astfel, uscat.

Noua gama inovatoare si reparatoare, Gliss Purify & Protect de la expertii Schwarzkopf, este realizată cu o formulă ultra-ușoară pe bază de extract de semințe de Moringa și serum cu keratină care ajută la crearea unui strat de protecție împotriva prafului din aerul poluat.

# semintele de Moringa asigură proprietațile antioxidante necesare care protejează părul împotriva prafului din aerul poluat.

# serumul cu keratina repara parul deteriorat si intareste fibra capilara, prevenind deteriorarea.

# fara siliconi si coloranti artificiali in formula sa, samponul și balsamul Gliss Purify & Protect asigura protectia necesara parului impotriva unor poluanti prezenti in atmosfera.

Eu sunt fericita aleasă să testez noua gama de la Gliss și apoi să vă spun părerea mea.


Așa că, după ce am consumat un sfert din produs, cred că pot formula o părere pertinentă despre noua gamă Gliss:

-șamponul are o formulă ușoară, nu are coloranți, este transparent;

-mi-a curățat părul chiar din prima, cu toate că eu pun șampon, de obicei, de două ori, ca să fiu sigură că am părul curățat;

-pentru că am scalpul gras, consistența șamponului este ideală pentru mine, nu mi-a îngreunat părul după spălare;

-produsele au miros de curat, de proaspăt;

-balsamul descurcă bine părul și îl lasă moale și mătăsos.

Eu sunt de părere că un șampon trebuie să fie excelent în primul rând la capitolul curățare, apoi la tratare. Și ca să spui că un șampon îți priește sau nu, ar trebui să-l testezi și să-l folosește cel puțin o lună de zile.

Ce am învățat eu despre curațarea părului în ultimul timp sau cum să faci ca șamponul să fie eficient:

-Înainte de șamponare, părul trebuie descurcat. Așa te asiguri că șamponul va pătrunde în păr.

-Părul trebuie umezit bine bine înainte de șamponare.

-Șamponarea se face doar la rădăcină și nu trebuie frecat sau bruscat scalpul. Șamponarea se face blând, masând ușor scalpul.

-Prima șamponare îndepărtează produsele din păr, precum fixativ, șamponul uscat, produse de coafare, dacă au existat, grăsimea din păr. Șamponarea a doua este chiar musai, acum spălându-se efectiv părul. Se respectă aceleași principii ca și la prima șamponare. Părul trebuie clătit bine.

-Balsamul se aplică doar la vârfuri, masându-se ușor părul, utilizând eventual un pieptăne cu dinții rari și moi pentru a descurca părul, și pentru a permite balsamului să pătrundă în firul de păr.

Urmând pașii aceștia te asiguri că șamponul tău își face treaba.

Am testat aceste produse cu ajutorul platformei BUZZ Store. Dacă vrei și tu să participi, ai șansa să fii ales să testezi diverse produse. Te poți înscrie și aici.

6 comentarii

  1. daca face spuma din prima pe scalp gras, atunci am sa il incerc si eu! EU nu suport sampoanele care, la prima aplicare, se comporta ca un ulei, zici ca nici nu se lipesc de par si fug de apa.

  2. Mi se mai întâmplă și mie, dacă am părul gras, să nu facă spuma aia de care spui. Însă, dacă ud bine părul, pun o cantitate mai mare de șampon prima dată, face spumă, iar la a doua șamponare pun mai puțin șampon.

  3. Credeam ca parul meu are o problema incat la prima samponare, cu orice fel de sampon, spuma e inexistenta. Iar eu am nevoie sa simt acea spuma. Am un scalp gras, par care se unge rapid, fir gros…eh, toate „calitatile”. Si eu testez gama cu Moringa si Keratina de la Gliss 🙂 Abia astept sa vad ce face.

  4. Da, și al meu este la fel. Dar cu cât este mai gras, cu atât șamponul face mai puțină spumă.
    Și totuși, am citit pe blogul pasagera.ro că un șampon nu trebuie neapărat să facă spumă ca să curețe.

  5. Da, Catalina, si eu stiam varianta asta, ca nu ar trebui sa faca spuma…Insa, cum ziceam, parca fara spuma nu simt ca se curata cum ar trebui. Al meu par absoarbe mult. Nu-ti spun ca si atunci cand ma vopsesc eu am nevoie de 2 cutii de vopsea si nu ca ar fi prea lung parul, ci ca e mult, fir gros, scalp uleios. Eh, dar poate-s doar impresiile mele astea 🙂

  6. Cu siguranță există o soluție și pentru părul tău.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: