Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător Scriu

Gravează povestea ta pe o brățară

Gravează povestea ta este un brand, un atelier care gravează la comandă (și comercializează) brățări din aur sau argint. Un concept despre care eu nu am auzit, până la Danube bloggers meet 2020. Și îmi doresc mult ca voi să aflați de ei. Pentru că merită.

Am primit la întâlnirea bloggerițelor, o brățară cu semnul infinitului de la Gravează povestea ta, și recunosc cu mâna pe inimă că acest produs, care abia se vedea printre atâtea pungi, mi-a atras atenția imediat.

Oare de ce mi-a atras atenția?

gravează povestea ta
gravează povestea ta

Primul lucru care m-a intrigat a fost modul de ambalare. Simplu, dar elegant. Ambalajul roșu, carte de vizită, scrisul negru. E clar, cineva s-a străduit maxim pentru prezentarea produslui. Ceea ce este un mare avantaj în vânzări. Contează produsul în sine, calitatea lui, însă se pierde mult din valoare dacă prezentarea nu e profi, nu neapărat scumpă.

Cei de la Gravează povestea ta s-au străduit cu ambalajul și prezentarea, le-au ieșit bine, și în plus, produsul este profi.

gravează povestea ta
gravează povestea ta

De ce Gravează povestea ta?

Cu toții avem o poveste pe care o purtăm în suflet, o poveste pe care n-am spus-o tuturor sau o poveste pe care vrem să o spunem tuturor. Și atunci alegem o cale să o facem.

Gravează povestea ta, ghiciți ce face? Gravează un mesaj, o dată importantă, un nume, inițialele numelui sau chipurile celor dragi pe o bijuterie, brățară sau colier.

Brațara mea este una dintre cele mai frumoase bijuterii pe care le-am primit. Este un infinit din argint 925, placat cu rodiu, un metal prețios rar, ce face parte din grupa metalelor platinice. Pe brățară este gravat numele evenimentului minunat la care am participat weekendul ce tocmai a trecut, Danube bloggers

De ce este specială brățara de la Gravează povestea ta?

Trecând de partea afectivă, care nu este deloc de neglijat, din contră, este extra specială, pentru că îmi va aminti de eveniment, de fete, de emoția noului, brățara în sine este extrem de elegantă și delicată. Strălucirea argintului lângă negrul șnurului o face și mai plăcută, e o combinație reușită, iar gravura este fină și impecabilă.

gravează povestea ta

De ce recomand Gravează povestea ta?

Cu siguranță vei mai avea de oferit cadouri celor dragi. Oferă-i un dar care sigur-sigur va impresiona, mai ales că brandul îți oferă o multitudine de modele de brățări, rămâne la alegerea ta să scrii povestea pe brățară, mai ales că fiecare produs are certificat de garanție.

Să aveți inspirație la mesaje!

2 comentarii

  1. Valeria Chertes spune:

    Foarte frumoasa brățară,da o folosești cu drag!

  2. Mulțumescccc!!!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: