Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Căutare
Arhivă blog
Parteneri
Aplicatii Excel gestiune si contabilitate - Magazine online, WebSite-uri de prezentare - AdyMedia.ro
bestkids.ro
Beauty Recenzii

GreenLab-laboratorul de cosmetice românești

By on 4 mai 2020

GreenLab este un laborator de cosmetice care fabrică produse de îngrijire a feței. Este un brand românesc care promovează și utilizează cele mai bune practici atunci când vorbim despre ingredientele produselor. Ingredientele lor sunt curate, active, nu conțin parfum și chimicale grele. În același timp, Green Lab se bazează pe cercetare, studii și inovație atunci când ne referim la tehnologie.

Cosmetice GreenLab

Cosmetice GreenLab

 

 

În materie de îngrijire putem vorbi mult și bine sau, mai bine zis, putem folosi mult și bine. Pentru că mereu avem nevoie de produse de îngrijire a tenului și a corpului. Fie că vrem să găsim cele mai potrivite produse pentru tenul nostru, fie că vrem să experimentăm, fie că cerințele tenului nostru se schimbă permanent. Mă bucur când descopăr produse noi de îngrijire, pentru că și tenul meu are toane, deși el este cel mai des într-o direcție.

Recent am descoperit două produse de GreenLab Cosmetic despre care voi scrie în acest articol. Două produse de îngrijire, cele mai folosite produse de îngrijire pe care ar trebui să le folosească orice femeie, chiar și un bărbat.

Este vorba despre apa micelară și crema de noapte din gama Pure Steam.

Apa micelară cu alantoină

Cosmetice GreenLab

Cosmetice GreenLab

Mie îmi place demachierea cu apă micelară pentru  inovație, comoditate, ingrediente. Micelele funcționează ca un manet pentru machiaj, impurități, sebum, praf. Totodată, nu conțin parfum și nu lasă o peliculă grasă pe piele. Pentru mine, apa micelară este extraordinară.

  Despre apa micelară GreeLab

Cosmetice GreenLab

Cosmetice GreenLab

Este o super apă micelară, iar pe lângă faptul că îndepărtează foarte bine machiajul, are o formulă hidratantă, astfel că nu, după folosire nu ai senzația aia că te ține fața. Conține alantoină, care se obține din planta de tătărească, având proprietăți calmante, cicatrizante și antiinflamatorii.

Ce mi-a plăcut la apa micelară?

 • Spornică. Nu este necesar mult produs. Cu câteva dischete demachiante am rezolvat toată treaba.
 • Este eficientă. Curăță fără să freci fața.
 • Curăță chiar și machiajul rezistent la apă, fără să insiști prea mult. Am văzut-o în acțiune la mascara rezistent la apă, la creion de ochi cu sclipici și la rujuri mate. Le-a curățat rapid și fără probleme.
 • Hidratează delicat. Aproape zici că ai folosit un toner hidratant.
 • Nu are parfum.
 • Sistem de dozaj bun. Nu desfiletezi nimic, are un capac pe care apeși.

Este recomandabilă pentru orice tip de ten, chiar și pentru cel sensibil. Și pentru că demachierea este importantă pentru ten, chiar și când nu purtăm machiaj, se poate folosi și seara și dimineața.

Eu o am în varianta de 400 ml, și la cât de eficientă este, mă va ține mult timp de acum în colo.

Crema de noapte intens reparatoare și nutritivă GreenLab

Cosmetice GreenLab

Cosmetice GreenLab

Din capul locului vreau să menționez un lucru inovator la acest produs, ca nu cumva să se piardă informația. Crema este ambalată prin sistemul AirLess -sistem inovativ de conditionare in vid. Un lucru care contează mult pentru păstrarea în timp a calității cremei, ferită de lumină, aer. Astfel ambalată, crema nu ia contact nici cu aerul și nici cu lumina, dar nici tu nu-ți vei băga degetele în cremă. Pentru că ambalajul te va ajuta șă păstrezi toți nutrienții cremei.

Ce conține:  PhytoCellTec ™ Alp Rose, Resveratrol, Alantoina, Ulei din sâmburi de struguri si Vitamina E.

Beneficii: Stimulează  procesele naturale de refacere a pielii si protejeaza tenul impotriva radicalilor liberi.

Repară pielea si controleaza refacerea de celule stem epidermice datorita compozitiei unice: PhytoCellTec ™ Alp Rose, Resveratrol 98%Alantoina, Ulei din samburi de struguri, Vitamina E.

– Estompeaza ridurile, hidrateaza tenul, lasa pielea neteda si catifelată.

Cosmetice GreenLab

Cosmetice GreenLab

 Părerea mea: este hidratantă, da, două pompițe îmi sunt de ajuns pentru față și gât. Intră rapid în piele și o lasă catifelată, moale, hidratată. Evit doar să aplic prea multă pe frunte, unde am cea mai mare cantitate de sebum, iar dimineața se vede cel mai bine. Miroase atât de natural și bine, chiar și soțul meu a folosit-o, mai ales în jurul ochilor, unde vârsta se arată.

Încă nu știu dacă s-au estompat ridurile, nici nu prea am, dar o hidratare bună va asigura o luptă câștigată cu ridurile. Ceea ce îți recomand și ție, de altfel.

Mă bucur că am descoperit GreenLab, iar produsele acestea vor rămâne în rutina mea de îngrijire.

 

TAGS
RELATED POSTS
5 Comments
 1. Catalina Coman

  4 mai 2020

  Si mie imi plac. Mai ales cremele lor. Sa o incerci si pe cea de zi.

 2. catalina

  4 mai 2020

  Gata, s-a notat. Mulțumesc!

 3. Valeria Chertes

  4 mai 2020

  Nu am avut aceste produse dar am auzit despre ele că sunt bune.

 4. catalina

  4 mai 2020

  Sunt. Și-s de-ale noastre.

 5. Angela

  6 mai 2020

  Au produse de nota 10, merita!

LEAVE A COMMENT