Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Recenzii

Hidratare cu produse de la Narah

Hidarare cu Narah

Hidratare-ce lucru minunat! Hidratarea pielii, a părului, a mâinilor, a corpului întreg, în general, trebuie să existe oricând în  rutina noastră de îngrijire, indiferent de anotimp, resurse, timp, tip de piele.

Dacă ar fi să ne referim la hidratarea tenului, aici e diferită în funcție de tip de piele, vârsta tenului, nevoi etc, dar în articolul acesta vreau să-ți vorbesc despre hidratarea părului și a corpului.

Am două produse pentru păr și un produs pentru corp despre care vreau să-ți povestesc, produsele fiind de la Narah.ro

După cum se vede, este un ulei de duș, un balsam și o pastă de styling pentru păr.

Hidarare cu Narah
Hidratare cu Narah

Ca să le iau pe rând:

Uleiul de duș Bellesa, cu aromă de portocale

Hidratare cu Narah
Hidratare cu Narah

Mie îmi place ca experiența dușului să fie ceva relaxant, pe lângă scopul major de a fi curat. Pentru mine, a face duș reprezintă și o metodă de relaxare și reîmprospătare. Iar cu noul produs descoperit, și un moment de hidratare.

Acest ulei de duș este mai mult un produs de îngrijire, decât de curățare. Are o formulă uleioasă, ce asigură o hidratare maximă, însă se absoarbe în piele, iar când ieși din duș pielea rămâne hidratată de parcă ai folosit cremă de corp. Ceea ce mie îmi place lucrul acesta, pentru că îmi displace datul cu cremă pe piele.

Cum folosesc uleiul de duș?

 • Îl folosesc, în special, pe zonele mai uscate, călcâie, genunchi, coate;
 • îl folosesc pe pielea proaspăt epilată;
 • îl aplic după ce mi-am curățat pielea, în prealabil.

Ce obțin?

 • O piele hidratată, așa cum nu obțin cu nicio cremă;
 • Pielea miroase delicios, a portocale;
 • Câștig timp, pentru că nu mai aplic cremă de corp;
 • Relaxare maximă.

Balsam de păr Zenz, 250 ml

Hidratare cu Narah
Hidratare cu Narah

Hidratarea părului se face simplu, cu balsam de păr. Este primul pas pe care trebuie să-l facem toate, indiferent de tipul de păr.

Balsamul de păr de la Zenz mi-a asigurat:

 • o hidratare optimă a părului;
 • descurcare raidă, fără chinuială;
 • textură lejeră, fără să îngreuneze sau să încarce părul;

Are miros delicat și textură lejeră, nu e foarte dens, ceea ce-l face ușor de distribuit pe păr și ușor de clătit. În rest, își face treaba foarte bine. Pe lângă asta, este un produs organic, testat dermatologic, dar….netestat pe animale. Așa că, e prietenos și cu mediul înconjurător.

Pasta de styling Zenz, 150 ml

Hidratare cu Narah
Hidratare cu Narah
Hidratare cu Narah
Hidratare cu Narah

Pasta de styling se încadrează și ea la categoria hidratare. Pentru că este sub formă de pastă, te ajută să-ți fixezi coafura, dar cu un rezultat super.

Eu am folosit-o pentru bucle, după ce m-am ondulat, am luat o bobiță de pastă de styling și am aplicat pe bucle. Rezultatul este reușit, fixează bine și este rezistent, iar cel mai mult îmi place că nu încarcă firul de păr sau să șe lipească între ele, așa cum pățesc cu fixativul, de exemplu. Fixativul dă, în general acel aspect de sârmă.

Bucle modelate cu pasta de styling Zenz
Bucle fixate cu pasta de styling Zenz

Pasta asta de styling este diferită de un fixativ, mai ales că și modul de aplicare este diferit. Aspectul buclelor rămâne natural, de parcă n-ai folosit nimic. Buclele rămân elastice, se odulează după corpul, umerii tăi, nu rămân sârmoase. Iar mie mi se potrivește atât de bine pentru că am firul de păr subțire. Abia aștept să-mi ondulez, din nou, părul.

Brandul Narah este o surpriză frumoasă pentru mine, au produse profesionale, chiar și pentru saloane, produse bio, vegane, testate dermatologic, cu ingrediente naturale și curate, netestate pe animale. 

11 mai 2020

2 comentarii

 1. Valeria Chertes spune:

  Îmi place ce am citit în articol despre aceste produse.

 2. spune:

  Mă bucur!!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: