Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător Scriu

Infinite Love-noua mea dragoste

Infinite Love este exact genul de produs/parfum pe care trebuie neapărat să-l încerci pe pielea ta, nu pe hârtie, pentru că vei avea surprize plăcute!

Eu mai auzisem și mai mirosisem parfumuri de la Infinite Love, însă nu m-a impresionat niciodată așa cum a făcut-o acum, pentru că nu-mi dădusem pe piele.

Și pentru că am primit un parfum Infinite Love K166 la Danube Bloggers Meet de pe 7 martie, am primit provocarea să vă vorbesc despre el. Și chiar această recenzie va fi extrem de personală și sinceră.

Parfumul, pentru mine, este un produs extrem de personal și de intim, și e greu să mă nimerești cu un asemenea produs. Pentru că alegerea unui parfum depinde mult și de starea de spirit pe care poți să o ai la un moment dat. Un parfum poate să îți placă acum, dar mâine să-l detești, ori să simți că nu te reprezintă.

infinite love
infinite love

Un parfum semnătură

Oricât de mult îmi place aceeași idee, nu am folosit mereu același parfum, pentru că nu mereu mă simt la fel, ori nu mereu vreau să transmit același lucru mereu. Însă am rămas fidelă mereu unei singure arome:dulce-florală.

Cred că planetele s-au aliniat atunci când cei de la Infinite au ales parfumul acesta pentru mine, pentru că altfel nu știu ce criteriu să fi avut.

Infinite Love K166 este un parfum floral, cu arome de violetă și trandafir, note de mijloc vanilie și paciuli. Când îl port îmi imaginez că sunt la plimbare în sudul Franței, am o rochie lungă înflorată, ochelari de soare, pantofi joși, comozi, o geantă din paie. Nu e vară, e primăvară, e cald, am un buchet de bujori în mână, și o înghețată în cealaltă mână. Admir un lac din oraș, iar pe marginea lui sunt cafenele și glastre cu flori roz.  O iau la pas prin oraș, iar când ajung acasă mirosul parfumului încă îmbrățișează și sunt pregătită pentru cina romantică promisă.

Infinite Love, un parfum persistent

Am rămas surprinsă de persistența lui, chiar duce în 9 ore și peste, iar două pufuri sunt de ajuns pentru o zi.

Este persistent, dulce-floral, și cu toate astea nu este un parfum greu de suportat, din contră se topește delicat pe piele, se integrează armonios în contexul pielii tale.

Până la cumpărături online, de exemplu acesta este la reducere, vă recomand ca data viitoare să-l testați direct pe piele, nu pe hârtii mostre.

 

2 comentarii

  1. Valeria Chertes spune:

    Parfumuri foarte bune.

  2. […] bucurat că Sano a ales să ne fie partener la Danube Bloggers Meet, și ne-a oferit câteva produse de curățenie. Îmi plac cosmeticele, dar curățenia este foarte […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: